Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Extrémne tučné dievča (20) schudlo neuveriteľných 115 kíl: Stále váži vyše 200!

Georgia Davisová
Georgia Davisová (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Georgia Davisová, ktorá ešte nedávno vážila 350 kíl, schudla na 235 kilogramov a hovorí, že chce "žiť a byť normálna". Stalo sa tak po tom, čo ju jej hmotnosť skoro zabila, prezradila pre britský denník The Sun.

Georgiu, ktorá sa "hrdí" titululom najtučnejšia tínedžerka Británie, museli minulý rok vyniesť z jej domova v Aberdare, Južnom Walese, pomocou kladkostroja a odviezť do nemocnice. Jej hmotnosť jej pripravila ďalší nečakaný zvrat v apríli, kedy dostala zápal pľúc a strávila týždeň na jednotke intenzívnej starostlivosti.

"(Doktori) mi povedali, že moje orgány zlyhávali, a mala som šťastie, že som nažive. Bola som vydesená a v šoku. Nečakala som, že sa mi to stane, aj keď som pribrala na váhe," prezradila dievčina, ktorá sa konečne po štyroch rokoch dopracovala k svojej najnižšej hmotnosti a teraz sa venuje štúdiu zdravej výživy v snahe začať so správnou diétou a splniť si ambície o napísaní románu.

"Znovu som sa sústredila na to, že chcem žiť a byť normálna. Vidím, kam ma to doviedlo. Viem, že mám šťastie, že som nažive a teraz sa chcem cítiť šťastná taká, aká som," dodala dievčina, ktorá má pred sebou ešte ťažkú cestu. Kedysi sa totiž zúčastnila aj vystúpenia v americkom seriáli, kde sa ju odborníci snažili privesť k rozumu, ale akonáhle sa dostala z ich vplyvu, doma opäť pribrala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu