Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Supertučná tínedžerka (19) opäť pribrala: Vyjedla sa na 300 kg!

Georgia trávi v kresle takmer celý deň Zobraziť galériu (2)
Georgia trávi v kresle takmer celý deň (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Len niekoľko mesiacov po tom, ako Georgii Davisovej zachránili požiarnici život tým, že ju vytiahli z domu, z ktorého by sa inak nedostala, lieta opäť v problémoch. Pribrala totiž na pôvodnú hmotnosť, ktorá ju ohrozovala na živote.

Supertučná britská tínedžerka z Walesu znovu bojuje sama so sebou. Minulý rok sa jej síce s pomocou lekárov podarilo schudnúť o 127 kg, to je však už minulosťou. Odkedy ju pustili z nemocnice, vrátila sa ku svojim starým zlozvykom a pribrala na takmer 300 kg. Váži teda takmer toľko, ako pred diétou. Celý deň presedí v kresle, v ktorom dokonca aj spáva.

Supertučná tínedžerka (19) opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Sun)

"Snažila som sa udržať si váhu, ale v takomto stave nie som schopná si variť. Ledva sa udržím na nohách, takže si jedlo objednávam väčšinou z donášok. Niektoré dni sú v pohode a niektoré zas nie. Minulý týždeň som sa napríklad neovládla a zjedla som strašne veľa keksov," povedala Georgia v rozhovore pre denník The Sun.

Najťažšia dievčina Británie žije v spoločnej domácnosti s kamarátkou, ktorá jej pomáha vždy, keď je to možné. "Je úžasná a stará sa o mňa, akokeby som bola jej sestra. Cez deň je ale v práci a vtedy mi nemá kto pomôcť. Za týchto okolností je ťažké dodržiavať predpísanú diétu," vysvetľuje. Napriek všetkému sa ale nevzdáva a tvrdí, že svoj boj dovedie až do konca. Či sa jej to podarí, ukáže až čas.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu