Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lekcia zo slušného správania: Zákazník v McDonalde dáva príučku ožratým ženám!

Toto sa v reštaurácii nerobí Zobraziť galériu (2)
Toto sa v reštaurácii nerobí (Zdroj: YouTube)

PERTH - Muž z austrálskeho Perthu sa nedobrovoľne stal mediálnou hviezdou po tom, čo v reštaurácii rýchleho občerstvenia uštedril trojici opitých zákazníčok lekciu zo slušného správania. Tie sa v nej totiž predvádzali, ako by im patrila.

Celý incident, ktorý sa odohral minulú sobotu večer, bol, ako inak, zachytený na videu. To sa okamžite po zverejnení stalo hitom. Jeho hlavnými protagonistkami sú tri mladé slečny, ktoré sa v podguráženom stave ohadzujú jedlom, informoval portál perthnow.com.au. Potom jedna z nich pristúpi k pultu v ultrakrátkej sukni a začne sa po ňom váľať.

A tu už prichádza na scénu spomínaný muž. Opitú ženu schytil za rameno, aby jej dal školenie o tom, ako sa má správať. "Uprac si to po sebe, alebo odtiaľto vypadni!," povedal jej rozzúrene. Štvorica sa ešte chvíľu dohadovala, či to ale pomohlo, nie je známe.

Lekcia zo slušného správania:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Austrálčan, ktorý si hovorí John, na margo videozáznamu poznamenal, že keby sa znova ocitol v podobnej situácii, zareagoval by rovnako. Za svoje odvážne konanie si získal obdiv verejnosti aj pracovníkov dotyčnej prevádzky, pretože nie každý by sa zachoval tak, ako on. Ľudia väčšinou nad podobnými vecami len mávnu rukou a radšej sú ticho.

"Už som mal toho dosť. Tie dievčiská tam robili strašný bordel. Čo si mysleli, že kto to po nich uprace? Boli ako prasce a navyše sťaté," povedal s tým, že záujem médií ho síce neteší, ale nemohol konať inak. No, nedá sa s ním nesúhlasiť.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu