Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takto sa chudne: Obézna študentka (22) zhodila vďaka tancu okolo tyče!

Jenn zhodila dvadsať kilogramov Zobraziť galériu (3)
Jenn zhodila dvadsať kilogramov (Zdroj: newsteam)

NOTTINGHAM - Dvadsaťdvaročná študentka z britského Nottinghamu sa vytešuje zo svojej novej postavy. Ešte pred rokom bola bacuľkou, ktorá len málokedy vyrazila do spoločnosti. Teraz je ale všetko úplne inak. Vďaka intenzívnemu tréningu sa z nej stala kočka, po ktorej sa obzrie nejeden muž.

Jenn Bradyovej pred rokom lekár odporučil, aby urýchlene schudla. Jej BMI (index telesnej hmotnosti, pozn. red.) bol totiž nebezpečne vysoký a dievčine hrozili viaceré zdravotné komplikácie. Začala preto navštevovať hodiny tanca okolo tyče, ktoré z nej urobili celkom iného človeka, uviedol The Sun.

Dievčina, ktorá na univerzite študuje počítačové systémy, dovtedy prežívala na čipsoch, donáškach z reštaurácií rýchleho občerstvenia a čokoláde."Vždy som vedela, že som trochu tučnejšia, ako by sa patrilo. Keď mi ale lekár povedal, že trpím obezitou, bol to šok. Netušila som, že je to až také zlé," hovorí Jenn.

Takto sa chudne: Obézna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: newsteam)

To je však už minulosťou. Zmena životného štýlu so sebou priniesla vytúžený efekt. Vďaka pravidelnej fyzickej námahe už viac nenosí oblečenie veľkosti 46, ale 38. "Tanec okolo tyče je skvelý a veľmi efektívny. Zapájate totiž pri ňom takmer všetky svaly, takže dostáva zabrať celé telo," dodáva spokojná a sebavedomejšia vysokoškoláčka, ktorá si momentálne privyrába ako fitness inštruktorka.

Takto sa chudne: Obézna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: newsteam)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu