Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Koniec nohavičiek a lá Bridget Jones: Z faldíkovej blondínky je sexica

Faldíky sú už minulosťou Zobraziť galériu (3)
Faldíky sú už minulosťou (Zdroj: onenewspage.co.uk)

WRESTLINGWORTH - Chodiť celý život v sťahovacích nohavičkách, aby netrčali faldy, to by sa asi nechcelo žiadnej žene. Jo Tinsleyová z Veľkej Británie ich už viac nepotrebuje. Schudla takmer polovicu svojej hmotnosti a teraz si môže dovoliť nosiť obtiahnuté tričká a krátke sukne bez toho, aby na ňu ľudia zazerali.

Dvadsaťdeväťročná dievčina vážila viac ako sto kilogramov a jej BMI dosiahlo hodnotu 32. Takýto stav je už považovaný za obezitu a predstavuje pomerne vážne zdravotné riziko. Jo si bola vedomá toho, že má ďaleko od dokonalej postavy a začala preto nosiť sťahovacie nohavičky a pančuchy.

Koniec nohavičiek a lá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

"Mala som strašne veľké brucho. Niektorí ľudia si mysleli, že som tehotná, bolo to veľmi ponižujúce. Sťahovacia spodná bielizeň mi aspoň trochu pomohla," povedala. Zároveň si však uvedomovala, že to je len dočasné riešenie, ktoré jej problém s nadváhou neodstráni.

Jo trvalo osem rokov, kým našla ten správny recept, ako na to. Je ním cambridgská diéta, pri ktorej sa jedlo nahrádza zdravými koktejlami a polievkami. Odkedy ju drží, schudla na 54 kíl, píše Daily Mail.

Koniec nohavičiek a lá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

"Chcem, aby si aj ostatní ľudia, ktorí bojujú s nadváhou, uvedomili, že môžu zmeniť svoj život. Keď som to dokázala ja, dokáže to každý," dodáva štíhla blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu