Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Rana do "čierneho": Na Valentína postrelil priateľku (21) do zadku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OAK CREEK - Dvadsaťštyriročného mladíka z amerického štátu Wisconsin zatkla polícia za to, že na Valentína omylom postrelil svoju priateľku. Tá našťastie neutrpela zranenia, ktoré by ju ohrozovali na živote.

Podľa informácií vyšetrovateľov páchateľ zavolal na tiesňovú linku krátko pred šiestou hodinou večer. "Nedopatrením som postrelil pištoľou kalibru 9 mm svoju partnerku do zadku," oznámil dispečerovi. Za akých okolností k streľbe došlo, nie je známe.

Dvadsaťjedenročnú ženu previezli do nemocnice, kde jej guľku z tela vybrali. Jej milého vypočúvala polícia, ktorá ho zadržala za ohrozovanie bezpečnosti použitím zbrane. Zatiaľ ho však z ničoho formálne neobvinila, informoval portál Huffington Post.

Horšie dopadla priateľka beznohého atléta Oscara Pistoriusa, Reeva Steenkamp (†30). Známy športovec a paralympijský víťaz ju totiž v deň, kedy sa slávi sviatok všetkých zamilovaných, niekoľkými ranami zastrelil. Obvinený tvrdí, že si myslel, že je v dome zlodej, dôkazy ale svedčia proti nemu. Najnovšie informácie hovoria o tom, že išlo o úkladnú vraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu