Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

VIDEO Erotický Harlem Shake: Pred kamerou tancujú nahé dievčatá!

(Zdroj: YouTube)

USA - Bláznivý tanečný hit zvaný Harlem Shake, pri ktorom ľudia bizarne trasú svojimi telami, už zaplavil internet a neustále pribúdajú nové a nové videá. Občas sa však medzi nimi vyskytnú aj také, ktoré viac potešia mužskú časť populácie. Hlavne, ak niektoré aktérky odhalia úplne všetko.

Do virálneho módneho výstrelku sa pred Valentínom rozhodli zapojiť aj modelky a pre zábery obnažili svoje telá. Rosie Jonesová, Hollie Peersová, Sabine Jemeljanová a Melissa Clarkeová svoju verziu potom zverejnili na internete.

Klip sa začína tým, ako dievčatá leňošia na gauči a čítajú si, až kým nezaznie basová linka, ktorá je výzvou na to, aby sa vyzliekli do spodnej bielizne a začali predvádzať trhané pohyby. "To je úžasné," napísal jeden z pobavených užívateľov na Twitteri a ďalší dodal: "Odteraz neprestanem sledovať Harlem Shake videá na YouTube! Ďakujem."

Prečítajte si: Fenomén Harlem Shake: Čo o ňom (ne)viete?

To je však ešte iba slabý odvar z toho, čo sa na internete dá nájsť. Niektoré dievčiny zašli tak ďaleko, že ukázali všetko a pred kamerami sa zmietajú v Evinom rúchu. Zjavne nápadom sa ani v tomto prípade medze nekladú.

 

Na YouTube sú pritom už nahrané stovky podobných videí, len väčšinou s menej sexi postavami. Hudbu zložil newyorský producent Baauer a Harlem Shake je svetový fenomén číslo jeden, ktorý už stihol vytlačiť aj Gangnam Style.

Väčšinou celé šialenstvo odštartuje tanečník s maskou, ktorého si ľudia okolo neho zdanlivo vôbec nevšímajú. Po prestrihu však zrazu všetci sebou trasú ako zmyslov zbavení. Pohyby by sa však mali sústrediť iba na vrchnú polovicu tela a ramená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu