Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Minárikovej divoký Harlem Shake: Pozrite, čo všetko sa jej triaslo!

Jana Mináriková ukázala svoje nahé vnady. Klip vznikal v priestoroch továrne v Dubnici nad Váhom. Zobraziť galériu (16)
Jana Mináriková ukázala svoje nahé vnady. Klip vznikal v priestoroch továrne v Dubnici nad Váhom.

DUBNICA NAD VÁHOM - Toto tu ešte nebolo! Po ošiali s Gangnam style prišiel Harlem Shake. Ten síce nemá žiadnu choreografiu, ale žne rovnaké úspechy. Videá s bláznivými tanečnými kreáciami už vznikajú aj na Slovensku. Najnovší klip je výnimočný tým, že sa doň nechala nahovoriť aj známa playmate Jana Mináriková (30). Blondínka v ňom vystupovala hore bez. Pozrite si, ako túto úlohu zvládli jej mega vnady.

Poznáte Harlem Shake? Prednedávnom začali na celom svete objavovať videá s bláznivými tanečnými výkonmi. Nejaké klipy už vznikli aj na Slovensku, no ten najnovší je naozaj výnimočný. Režisérsky sa pod neho podpísal Tomáš Eibner, ktorý má na konte také projekty ako napríklad Eurovízia či aktuálna markizácka SuperStar.

Klip sa nakrúcal v Dubnici nad Váhom - v továrni na výrobu podvozkov pre širokorozchodné koľaje. Medzi účinkujúcimi bol napríklad víťaz Majstrovstiev sveta vo vodných skútroch Mário Lamy. V úvode si zahrala aj prilba svetoznámeho jazdca F1 Felipeho Massu. Všetky tanečné kreácie vznikali pod taktovkou Laciho Strikea.

Bodku za nápaditými choreografiami, výbuchmi a špeciálnymi efektmi dala slovenská playmate Jana Mináriková. Tá sa totiž pre kamerou premávala hore bez a natretá bronzovou farbou - aby zapadla do prostredia továrne. Blondínka prvýkrát verejne ukázala svoje nahé mega vnady, ktoré si nechala opäť zväčšiť počas minulého roka. Pozrite si jej výkon v závere videa. Fotografie z nakrúcania nájdete v našej GALÉRII.

VIDEO: Slovenský Harlem Shake s Janou Minárikovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu