Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Retro Poliak (48) valcuje internet: Spieva tak falošne ako nikto!

Gracjan je jednoducho nepriehliadnuteľný Zobraziť galériu (2)
Gracjan je jednoducho nepriehliadnuteľný (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pri pohľade na tohto Poliaka musí byť každému jasné, čo z neho spravilo hviezdu. Jeho najväčšou "prednosťou" je ale okrem svojrázneho imidžu aj spev, ktorý v našich zemepisných šírkach nemá obdoby. Mnohí ho totiž nevydržia počúvať dlhšie ako 30 sekúnd.

Je tak zlý, až je dobrý. Gracjan Roztocki sa už mezičasom stal v rodnom Poľsku legendou, no u nás o ňom až donedávna takmer nikto nechyroval.

Všetko naznačuje tomu, že tento štyridsaťosemročný exot zamrzol v čase. Ako vidno, je vyznávačom módy čias dávno minulých, o čom svedčí nielen jeho účes a'lá hríbik, trenky, ktoré kedysi nosievali chlapci na hodine telocviku, ale aj už pomaly legendárne ponožky v sandáloch.

Retro Poliak (48) valcuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Najväčšou vášňou vyučeného cukrára je však hudba. A práve s ňou sa rozhodol dobyť svet. Zložil už niekoľko pesničiek, ktoré sú, ako o tom vypovedá už ich samotný názov, venované láskam jeho života. 

Či sa mu z týmito hitmi podarí preraziť aj v zahraničí, ukáže až čas. Bez ohľadu na to sa ale rodák z mesta Głogów aj naďalej plánuje venovať tomu, čo má najradšej. Čo tam po tom, že mu chýba akýkoľvek zmysel pre rytmus či melodickosť.

Keďže vás nechceme ukrátiť o tento hudobný zázrak, ponúkame vám malú ukážku z Roztockeho tvorby

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu