Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zamilované odkazy sa nezastaviteľne šíria slovenskými mestami

Zamilované odkazy sa nezastaviteľne šíria slovenskými mestami. Zobraziť galériu (2)
Zamilované odkazy sa nezastaviteľne šíria slovenskými mestami. (Zdroj: milka)

Lásku si môže teraz vyznať naozaj každý a pred celým svetom! V niekoľkých slovenských mestách totiž vyrástli k sviatku zaľúbených steny lásky. A nielen to, na zamilovaných tento rok čaká aj originálna na mieru šitá valentínka!

„Moja manželka vie, že sviatok sv. Valentína som nikdy neoslavoval, jednoducho to nie je nič pre mňa, som skôr konzervatívny typ. Keď sme však boli minule s manželkou na nákupoch, zrazu ma zaujala stena plná zaujímavých odkazov. Rozhodol som sa, že moju polovičku prekvapím, schytil som ju teda v Optime za ruku, priviedol k tejto „stene lásky“ a napísal odkaz, prečo ju mám rád. Ostala stáť ako obarená a nezmohla sa ani na slovo, bolo to naozaj celkom akčné!“ hovorí Peter A. z Košíc.  

Steny lásky sa postupne zapĺňajú v nákupnom centre Eurovea v Bratislave a v Optime v Košiciach. Na tieto až 10 metrov štvorcových veľké plochy môže každý zaľúbenec napísať na nálepku v tvare srdca originálny zamilovaný odkaz.

Akým iným originálnym spôsobom môžete tento rok vyznať lásku svojmu partnerovi už prezrádza Bára Hrdličková, Brand manažérka Milky. „Ukázať lásku celému svetu sa bude dať tento rok jednoduchšie a hlavne originálnejšie. Tento rok sme sa opäť rozhodli zaľúbencom pomôcť s valentínskymi vyznaniami. Na Facebooku sme vytvorili špeciálnu aplikáciu Aká je naša láska, vďaka ktorej môže každý svojmu partnerovi poslať originálnu zaľúbenú valentínku. Aplikácia im pripraví valentínku na mieru. Bude obsahovať zaujímavý príbeh ich vzťahu, napríklad údaj koľko si už spolu píšu, ich obľúbené slovíčko či miesto, kde radi spolu trávia čas.“ A keďže na vyznanie lásky je potrebné mať dostatočnú dávku odvahy, tá neostane neocenená. „Každý deň navyše rozdáme 30 zaľúbencom, ktorí odošlú svojim partnerom valentínku prostredníctvom aplikácie Aká je naša láska, náušnice s komponentmi Swarovski a pralinky I love Milka,“ dodáva Bára Hrdličková .

Či už bude vaše vyznanie lásky akčné, romantické alebo vtipné, najdôležitejší je jeho obsah – vaša láska.

Vytvorte si aj vy valentínku v aplikácii Aká je naša láska.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu