Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Konflikt živej Barbie a Kena: Justinovi s 90 plastikami sa nepáči prsnatá Ukrajinka!

Ken a Barbie si skočili do vlasov Zobraziť galériu (10)
Ken a Barbie si skočili do vlasov (Zdroj: tweetbuzz.us)

NEW YORK - Zdalo by sa, že sú pre seba ako stvorení. Valeria Lukyanova je stelesnením bábiky Barbie a Justin Jedlica zas akoby z oka vypadol jej partnerovi Kenovi. Keď sa však títo dvaja po prvýkrát stretli, takmer lietali facky. A to všetko len kvôli takej banalite, akou je mejkap.

Tridsaťdvaročný Američan a o deväť rokov mladšia Ukrajinka sa preslávili tým, že kopírujú známe bábiky od Mattela. Neváhali kvôli tomu podstúpiť desiatky plastických operácií či hádzať na seba tony mejkapu, aby zo seba umeliny, o ktorých si väčšina ľudí myslí svoje.

Nedávno sa títo dvaja stretli na spoločnom fotení v New Yorku, píše The Sun. Hoci by si jeden myslel, že to medzi nimi zaiskrí a budú si rozumieť, stal sa presný opak. Dvojica sa pohádala kvôli tomu, čo ich paradoxne spája - umelý vzhľad. Justinovi sa totiž nepáči, že jeho ženský náprotivok využíva na vylepšenie svojho "looku" najmä líčidlá.

"Vypomáha si predĺženými vlasmi, kopou maľovátok a zoštíhľujúcimi korzetmi. Ničím sa nelíši od transvestitov, ktorí takéto metódy používajú už roky," skritizoval Valeriu sebavedomý mladík.

Blondínka mu úder opätovala a vyhlásila, že Justin nie je v pozícii, aby si o niekoho otieral ústa. "Ja mám za sebou len jednu plastiku - dala som si spraviť silikóny, pretože chcem byť perfektná. On ich ale podstúpil už vyše 90, takže je ten posledný, kto má právo ma kritizovať," poznamenala.

Lukyanova sa preslávila minulý rok po tom, ako začala na internete písať blog, v ktorom uverejňuje aj svoje fotky. Tvrdí, že s výnimkou augumentácie (chirurgické zväčšenie pŕs, pozn. red.) je úplne prirodzená, aj keď pri pohľade na ňu je tomu len ťažko uveriť. Jedlica má toho za sebou ďaleko viac. Za takmer sto kozmetických zákrokov dovedna zaplatil už viac ako 80 tisíc eur. Nechal si upraviť lebku, obočie, nos, pery, bradu i zadok. Okrem toho má v prsných svaloch a bicepsoch implantáty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu