Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo ľudskej Barbie z Ukrajiny odhalené: Už týždne nič nevložila do úst!

Valeria Lukyanova fanúšikov pravidelne šokuje extrémne úzkym driekom. Podľa najnovších zistení zaň vďačí prísnej hladovke. Zobraziť galériu (4)
Valeria Lukyanova fanúšikov pravidelne šokuje extrémne úzkym driekom. Podľa najnovších zistení zaň vďačí prísnej hladovke. (Zdroj: YouTube)

KYJEV – Prerobené telo mučí hladovkou! Pri pohľade na ukrajinskú modelku Valeriu Lukyanovu (23) väčšina ľudí doslova zatajuje dych. Jedných udivuje jej vizáž upravená plastikami na podobu bábiky Barbie, druhí sa pozastavujú nad jej extrémne štíhlym driekom. A práve tajomstvo svojej neuveriteľne štíhlej postavy blondínka nedávno prezradila. Žije iba zo vzduchu – a to doslova.

Pridala sa k sekte? Odkedy fotky Valerie Lukyanovej obleteli svet, krehká Ukrajinka si vychutnáva obrovskú popularitu a otázku živobytia či peňazí rozhodne riešiť nemusí. Pre svoj jedinečný zovňajšok pripomínajúci umelú bábiku si však toho vytrpí naozaj dosť. Nielenže pravidelne podstupuje kvantum plastických operácií, no navyše drží prísny pôst. Sladkosti, maškrty, či klasické jedlo? To všetko je pre ňu absolútnym tabu.

Napriek tomu, že nás od základnej školy učili, že bez potravín a vody sa žiť nedá, Valeria je vraj dôkazom toho, že je to možné. Začala totiž vyznávať učenie zvané breathariánstvo, podľa ktorého človek nemusí prijímať jedlo ani tekutiny. Dokáže totiž žiť z kozmickej energie rozptýlenej všade okolo nás. A ukrajinská modelka tieto princípy údajne perfektne ovláda.

„V uplynulých týždňoch som vôbec nebola hladná. Dúfam, že toto je posledné štádium predtým, ako presedlám na samotný vzduch a svetlo,“ tvrdí ľudská Barbie. Či skutočne podstúpila niekoľkotýždňový pôst alebo ide len o spôsob vlastnej prezentácie v snahe vyvolať senzáciu, ostáva záhadou. Treba ale uznať, že jej driek by sa zmestil do dvoch menších dlaní a Valeria je celkovo chudá ako prútik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu