Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Justin zo Slovenska to už riadne prehnal: Na tele si dal spraviť niečo neskutočné!

Justin chce získať ilúziu krídel.
Justin chce získať ilúziu krídel. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Justin Jedlica (34), ktorého rodičia pochádzajú z Bratislavy, už utratil 150-tisíc libier na to, aby sa pretransformoval do podoby umelohmotného Kena. Najnovšie išiel pod nôž kvôli tomu, aby mu do chrbta osadili implantáty vzbudzujúce dojem krídel. Jeho šialené operácie naozaj nemajú konca.

Prečítajte si aj: Mladík (26) kúpil frajerke na narodeniny plastiku pŕs: Šialená reakcia, choď do ri*i!

Justin hovorí, že sa nezastaví dovtedy, kým nebude "100-percentne z plastu". Za sebou už má 190 operácií, medzi nimi päť úprav nosa, ramenné implantáty či zväčšovanie brady. Jeho najnovší zákrok zahŕňal vsunutie štyroch implantátov, ktoré si sám navrhol, do chrbta, aby mu "dodali ilúziu krídel".

"Moje chrbtové implantáty sú jediné svojho druhu. Každý kus som ručne navrhol, aby som sa uistil, že budú zodpovedať estetike bábiky Ken," vysvetlil Jedlica. "Navrhol som, aby šiel jeden veľký implantát pod sval a na jeho vrch dva malé implantáty naskladané na seba. Chcel som získať efekt krídel," dodal.

Priebeh Justinovej operácie natočila aj americká reality šou, v ktorej chirurg Dr. Leif Rogers uviedol, že jeho pacient má už za sebou stovky operácií a za ním zašiel preto, lebo bol ochotný skúsiť niečo, čo nikdy predtým. Takýto experiment s ľudským telom sa rozhodne len tak nevidí.

Jedlica však hovorí, že má ešte pred sebou dlhú cestu, aby bol naozaj dokonalý. "Mám povesť jedného z najextrémnejších závislákov na plastickej chirurgii na svete a som rád, že aj naďalej posúvam hranice. Ako umelec som vždy mal rád kreslenie a vyrezávanie a pre mňa plastická chirurgia je rozšírenie mojej kreativity," prezradil o sebe Justin.

POZOR! Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu