Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia trikrát denne jedli McDonald: Narástli im megabruchá!

Dylan a Emma Smithovci sa teda nemali čím chváliť Zobraziť galériu (2)
Dylan a Emma Smithovci sa teda nemali čím chváliť (Zdroj: mirror.co.uk)

FROME - Emmu a Dylana Smithovcov z Veľkej Británie nahnevalo, že ich kvôli vytŕčajúcim bruchám nepustili na atrakcie v zábavnom parku, a tak v záujme chudnutia prestali navštevovať svoju obľúbenú reštauráciu rýchleho občerstvenia. Tento prístup sa razom odzrkadlil na ich hmotnosti; obaja dokopy zhodili viac ako sto kilogramov.

Manželia sa v McDonalde stravovali dvakrát denne. Ráno, keď odviezli deti do školy, tam zašli na raňajky a dopriali si obrovskú porciu muffinov. Na obed sa do neho vrátili, aby si pochutnali na niekoľkých kuracích rolkách. Okrem toho si večer obyčajne ešte objednali donášku burgerov.

"Nikdy som doma nevarila. Stravovali sme v reštauráciach rýchleho občerstvenia. V McDonalde nás už dobre poznali a akonáhle sme vkročili do dverí, už nám začali chystať naše jedlo bez toho, aby sme si ho museli vypýtať," poznamenala Emma (28) pre Daily Mirror.

S prísunom kalórií dvojici úmerne rástli aj bruchá. Dylanovi ručička na váhe ukazovala 108 kg, jeho polovičke dokonca 140 kg. Nemohli sa preto čudovať, že ich nepustili na žiadny kolotoč, pretože ich neobopli bezpečnostné pásy. To bol pre nich signál, že je najvyšší čas zmeniť životný štýl. Zapojili sa do odtučňovacieho programu a výsledok na seba nenechal dlho čakať.

Emma schudla na 70 kg, Dylan teraz váži 68 kg
Zobraziť galériu (2)
Emma schudla na 70 kg, Dylan teraz váži 68 kg  (Zdroj: mirror.co.uk)

"Najprv sme sa pokúsili schudnúť sami. Nešlo to, tak sme vyhľadali odbornú pomoc. Nedávno sme sa na kolotoč vrátili a tentokrát sme sa už na sedačku zmestili. S manželkou sme v tej chvíli pocítili obrovské zadosťučinenie," dodal Dylan (41).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu