Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Plastika ako hrom: Do zadku vstrekol silikón a rany zalepil lepidlom!

Calvin v roku 2001 a v roku 2012.
Calvin v roku 2001 a v roku 2012. (Zdroj: polícia)

PALM BEACH - Transvestitu bez lekárskej licencie obvinili z vykonania plastickej operácie v moteli, kde do zadku pacientov vstrekol silikón a rany uzavrel lepidlom. Dve obete, muža a ženu, následne prijali do nemocnice v Palm Beach s ťažkou infekciou, bolesťami, krvácaním z rany a znetvorením tkaniva.

Žena, ktorej meno nebolo zverejnené, povedala zástupcom šerifa, že Calvin E. Butler, ktorý si hovoril aj Tamieka, ju najprv od pása nadol vyzliekol, aby jej mohol aplikovať do zadku silikón pomocou injekčnej striekačky.

Potom si vraj fixkou označil oblasti, ktoré potrebovali viac "vyplniť" a po zákroku jej rany zalepil lepidlom, aby sa nedostala von krv ani iné tekutiny. Butlerovi údajne zaplatila 200 dolárov za "operáciu", ktorú vykonal bez rukavíc a ochranného odevu.

Podozrivého 18. januára zatkli a obvinili z vykonávania lekárskej praxe bez povolenia, ktorým spôsobil vážne ublíženie na zdraví. Kauciu stanovili na 15-tisíc dolárov.

Neodborné plastiky pozadia sa v južnej Floride stali akýmsi trendom. Podľa portálu NBCMiami.com za posledných 18 mesiacov už boli nahlásené ďalšie dva prípady nelegálneho vstrekovania silikónu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu