Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sex v stave beztiaže: Takto by to robili kozmonauti!

Milovanie vo vesmíre by radi vyskúšali viacerí
Milovanie vo vesmíre by radi vyskúšali viacerí (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Milovanie na tých najnezvyčajnejších miestach láka mnohých. Sex v skúšobnej kabínke či toalete v lietadle však už nie je ničím výnimočným. Viacerí experimentátori sa preto zamýšľajú nad tým, ako by vyzeral sex v stave beztiaže.

Milenci, najmä keď sú spolu už dlhšie, vymýšľajú stále nové spôsoby, ako si okoreniť intímny život. Sexuálne hrátky v posteli rokmi strácajú svoje čaro a každý nápad na spestrenie je vítaný. Mnohým v tejto súvislosti napadlo, že by si radi vyskúšali sex v bezváhovom stave.

Odborníci sa doteraz nevedia zhodnúť na tom, či je to vôbec možné, lebo si nie sú istí, či by muž bol schopný dosiahnuť v priestore bez gravitácie erekciu. Pred pár rokmi sa objavili správy o počítačovej simulácii NASA, ktorá sa daným problémom zaoberala. Zistila, že v stave beztiaže je možné praktikovať len štyri pozície lásky. Na ostatné sú už potrebné elastické popruhy, ktoré zabránia tomu, aby sa partneri od seba vzdialili.

Ak chcete vidieť, ako sex bez pôsobenia gravitačnej sily vyzerá, pozrite si nasledujúce video. Je to síce len reklama na džínsy, ale pomerne realisticky znázorňuje, ako by milovanie mohlo prebiehať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu