Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Orgie ako v Starovekom Ríme: Sex do trojky na pláži a pred deťmi!

Za denného svetla a na pláži Zobraziť galériu (3)
Za denného svetla a na pláži (Zdroj: mirror.co.uk)

BRIGHTON - Mnoho britských rodín si predminulý víkend vyšlo na pláž, aby si užilo príjemné počasie. Na tie, ktoré sa vybrali do Brightonu, však okrem slnka čakalo aj niečo iné - sex v priamom prenose v podaní prsnatej blondínky a jej neukojeného priateľa.

Jedným zo svedkov súlože na verejnosti bol aj Simon Cummins (30). V nedeľu doobeda počas prechádzky so svojimi priateľmi zrazu začul hlasné vzdychanie. Keď sa obzrel, zbadal nahú blondínku, ako sedí obkročmo na mužovi ležiacemu na piesku. Hneď mu bolo jasné, o čo ide.

Nadržaný párik vôbec nezaujímalo, že v ich blízkosti sa nachádza niekoľko desiatok cudzích ľudí. V činnosti, ktorá patrí za dvere spálne, nerušene pokračovali. Ba čo viac, o krátku chvíľu sa k nim pridal ďalší sexuchtivý mladík!

Orgie ako v Starovekom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

"Robili to za bieleho dňa, na mieste, kde sa zdržiavajú rodiny s malými deťmi. Bolo to odporné, vôbec nemali zábrany," okomentoval sexuálny incident Simon. Podľa neho scéna pripomínala "orgie ako za čias Starovekého Ríma".

Orgie ako v Starovekom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Na hriešnu dvojicu po chvíli jeden z okoloidúcich zavolal políciu. "V nedeľu 19. augusta sme zatkli dvoch ľudí, ktorí súložili na brightonskej pláži. Boli im uložené blokové pokuty za vzbudzovanie verejného pohoršenia," uviedla hovorkyňa polície v grófstve Sussex.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu