Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Chlapec (9) chce byť dievča, nožnicami sa pokúsil odstrihnúť si penis!

Danann sa ako dievča cíti oveľa lepšie
Danann sa ako dievča cíti oveľa lepšie (Zdroj: YouTube)

KALIFORNIA - Keď mal Danann Tyler (9) dva roky, prišiel na to, že nechce byť chlapec, ale dievča. Svojich rodičov prosil, či by mohol nosiť šaty a nechať si narásť dlhé vlasy. Tí to považovali iba za detský rozmar a ďalej to neriešili. O dva roky svojho syna pristihli, ako si chce odstrániť svoj pohlavný orgán.

Danannova matka Sarah (39) a otec Bill z americkej Kalifornie dúfali, že sa jeho správanie s pribúdajúcim vekom upraví, ale márne. "Našla som ho v jeho izbe, ako sa snaží ušmyknúť si pipíka nožnicami," povedala matka magazínu Closer. "Bol nezvyčajne pokojný a hovoril, že sa tej veci zbaví, že je mu z nej zle," dodala Sarah.

Rodičia tak priviedli Dananna k lekárom, ktorí im povedali, že aj vzhľadom na jeho vek potrebuje žiť ako dievča. Kvôli hyperkinetickej poruche sa tak jednoducho cítil. "Keď som ho obliekala do chlapčenského oblečenia, vzdoroval a hrýzol ma," povedala Sarah. Rodičia sa teda rozhodli, že zo syna budú mať dcéru.

Od tej doby je Dannan, ktorého kvôli univerzálnemu menu, volajú stále rovnako, naozaj šťastný. Na operatívnu zmenu pohlavia si ale ešte musí počkať. Po súhlase zákonného zástupcu k nej môže dôjsť najskôr v pätnástich rokoch.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu