Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Megavnady: Matka šiestich detí si chce dať 13.-krát zväčšiť prsia!

Lacey sa považuje za normálnu mamu.
Lacey sa považuje za normálnu mamu. (Zdroj: thesun.co.uk)

MIAMI - Americká modelka Lacey Wilddová (44) si kvôli zväčšeniu poprsia ľahla na operačných stôl už dvanásťkrát. Hoci má veľkosť košíčka L, stále jej to nestačí a chystá sa na trinásty zákrok. Všetko to vraj robí pre svojich šesť detí.

"Keď budem mať ešte väčšie prsia, budem medzi piatimi modelkami, ktoré majú najväčšie prsia na svete. Budem ešte slávnejšia, a tým pádom budem aj viac zarábať. Robím to pre svoje deti. Chcem im zaplatiť vysokoškolské vzdelanie, aby mali možnosti, ktoré som ja nemala," vysvetlila svoje pohnútky pre denník The Sun.

Jej deti však na to majú iný názor. "Nechcem, aby mala mamička ešte väčšie prsia," hovorí šestnásťročná Tori. "Ale myslím, že ona nedá na naše názory. Lenže, čo ak zomrie? Premýšľala o tom? Zaujíma ju, čo by sme bez nej robili?"

"Viem, že si Tori v škole asi doberajú. Všetci chlapci, ktorých pozná, chcú byť moji priatelia na Facebooku. Ale keď si deti privedú kamarátov domov, vidia, že som v pohode ako normálna mama," objasňuje svoj pohľad Lacey.

Jej profesionálny život sa ale trochu líši od toho, aký majú "normálne mamy". "Keď som bola mladšia, robila som Showgirl vo Vegas, milovala som svetlo rámp," spomína Lacey, vlastným menom Paula Simondsová, ktorá sa stále objavuje vo filmoch, TV show, reklamách a má tisíce online fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu