Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Väčšie BOMBY sme tu ešte nemali: Prsia šialenej modelky vážia 20 kíl!

Lacey Wildd má obrovské vnady, ktoré vážia neuveriteľných 20 kíl. Zobraziť galériu (7)
Lacey Wildd má obrovské vnady, ktoré vážia neuveriteľných 20 kíl. (Zdroj: Facebook)

FLORIDA - Môžu byť ešte väčšie?! Lacey Wildd (46) podstúpila prvú plastickú operáciu pred dlhými dvadsiatimi rokmi a odvtedy sa nedokáže ovládať. Svoje vnady chce mať stále väčšie a väčšie. Najnovšie má za sebou už trinásty chirurgický zákrok. Svoju pýchu si nechala zväčšiť na veľkosť QQQ a jej megabomby vážia neuveriteľných 20 kíl.

O Lacey Wildd sa na našom portáli napísalo už mnoho. Bývalá herečka a modelka je totiž závislá na plastických operáciách. Doposiaľ ich podstúpila už dokopy 37 a zďaleka nemá dosť. Plánuje toho na svojom tele vylepšiť ešte veľa. 


Megavnady: Matka šiestich detí si chce dať 13.-krát zväčšiť prsia! 

Prsnatá modelka s obrími silikónmi: Tieto megavnady budú ešte väčšie! 

Načisto sa zbláznila? Tieto obrovské prsia chce mať mega veľké! 


Aktuálne má mamička šiestich detí za sebou už trinásty chirurgický zákrok na úpravu poprsia, na ktorý sa Lacey poskladali jej fanúšikovia. Prsia mala už pred ním obrovské – kvôli pôvodnej veľkosti MMM jej lekári dokonca museli vyrobiť ako podporu takzvanú vnútornú podprsenku z vlastného svalstva a prasacej kože. Tentokrát si však vnady nechala zväčšiť na veľkosť QQQ, čím ašpiruje na zisk svetového rekordu.

Okrem dych vyrážajúceho vzhľadu sú však megabomby aj poriadne ťažké. Veď silikóny, ktoré má voperované do hrude, vážia dokopy neuveriteľných 20 kíl. No toto bremeno 46-ročná blondínka vraj plánuje utiahnuť kvôli svojim deťom, ktorým chce ísť príkladom. „Chcem zanechať odkaz svojim deťom. Mojím cieľom nikdy nebolo to, aby som bola slávna. Mojím cieľom bolo postarať sa o ne, aby som bola schopná ich podporovať,“ vyjadrila sa v minulosti pre médiá Wildd.

Tento plán však bývalej modelke nevyšiel úplne podľa predstáv. Jedna z jej dcér sa totiž vyjadrila, že za ňu doslova hanbí. „Nemôžeme ísť nikam bez toho, aby na ňu všetci čumeli,“ posťažovala si Jenaveve, ktorá pýchu svojej mamy popísala jednoduchým slovom – nechutné. 

Viac o téme: Lacey Wildd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu