Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vagabundi na cestách majú inšpiráciu: Takto sa zaraďuje v Rusku!

V Rusku vyjadrujú
V Rusku vyjadrujú "poďakovanie" dosť zvláštne. (Zdroj: YouTube)

PETROHRAD - Máte plné zuby neustáleho trúbenia a nevraživých pohľadov šoférov, ktorí vyzerajú, že by vám najradšej dali "po papuli"? Myslíte si, že slovenské cesty sú nebezpečné a ľuďom slušnosť na cestách nič nehovorí? V takom prípade si pozrite video z Ruska, v ktorom pochopíte, čo znamená tasiť ťažké kalibre.

Záznam, ktorý sa nedávno objavil na YouTube, ukazuje štandardnú situáciu neďaleko Petrohradu, ktorú pozná určite každý, kto si niekedy sadol za volant. Doprava viazne a pripojiť sa do pruhu plného áut vyvoláva vo vodičoch značnú dávku stresu. Hlavne, keď zipsovanie nikdy nefunguje tak, ako by malo.

Vozidlo, z ktorého bolo video natočené, sa v tlačenici iba pomaličky prediera dopredu a postupne pred seba púšťa ostatné zaraďujúce sa autá. Keď to už vyzerá, že vodičovi tmavého Jeepu nenechá dostatočný priestor na to, aby mohol prejsť, dostane sa mu pádneho argumentu, prečo by mal od svojho úmyslu upustiť.

Zo spusteného okienka sa vystrčí hlava mladíka v slnečných okuliaroch, ktorú ako v mafiánskom filme nasleduje ruka so zbraňou. Na pár sekúnd zastaví auto, namieri a pokračuje v ceste. Či išlo o atrapu alebo skutočnú zbraň je ťažko určiť, rozdiel by však žiadny šofér nechcel zisťovať na vlastnej koži.

Šofér vytiahol zbraň

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu