Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sex s "mimozemšťanmi": Blízko tajomnej Oblasti 51 sa má súložiť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: defensetech.org)

NEW YORK - V americkom štáte Nevada vzniká nezvyčajný nevestinec. Zariadenie nachádzajúce sa neďaleko preslávenej Oblasti 51, kde podľa mienky niektorých ľudí americká armáda robila pitvy mimozemšťanov, sa úplne zameria na fanúšikov sci-fi. Informovala o tom televízna stanica ABC News.

V tematickom nevestinci by mali dôjsť naplneniu sexuálne fantázie spojené napríklad s filmovou sériou Star Wars či seriálmi Star Trek alebo napríklad Battlestar Galactica. "Fanúšikovia Hviezdnych vojen tu budú stáť kilometrové fronty," myslí si majiteľ chystaného podniku Dennis Hof, ktorý už prevádzkuje najúspešnejší nevadský bordel Moonlite Bunny Ranch v meste Carson City. Nevada je jediným americkým štátom, kde je prostitúcia legálna.

V Hofových predstavách bude nový podnik obdobou galaktického baru z Epizódy IV filmovej série Star Wars. Zákazníci budú napríklad môcť stráviť čas s prostitútkou predstavujúcou princeznú Leiu, ktorá ako v slávnej filmovej scéne bude mať zlaté bikiny a bude spútaná reťazami. Alebo sa budú môcť sami môcť prezliecť za záporného Dartha Vadera a užívať si s dámou.

"Múzou" projektu je neslávne preslávená Heidi Fleissová, ktorá v 90. rokoch minulého storočia dodávala luxusné prostitútky hollywoodskym hviezdam, čo jej vynieslo pobyt vo väzení. Teraz sa štylizuje do úlohy mimozemskej bordelmamá a navrhuje vesmírne kostýmy a ďalšie pomôcky pre zamestnankyne nevestinca.

Inšpiráciou je pritom okrem iného filmový hit Avatar. "Potrebuje sexy mimozemšťanky, ako boli v Avatare," podotkla Fleissová. Nikto vraj naopak nestojí o nadväzovanie sexuálnych kontaktov s vesmírnymi monštrami ako z vesmírneho hororu Votrelec, uviedla stanica ABC News.

"Najväčší sexuálny orgán, ktorý máme, je v našej hlave," povedal Hof. "Ak sa snažíte prežiť svoju fantáziu, nikomu to neubližuje. Trochu sa pobavíte a potom idete domov," uviedol majiteľ zariadenia, v ktorom by sa mali objaviť aj stoličky kapitána Kirka z veliteľského mostíka vesmírnej lode Enterprise zo seriálu Star Trek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu