Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Celému svetu na smiech: Politik vraj sexuje s mimozemšťankou a má s ňou dcéru Zarku!

Simon svoju mimozemskú priateľku aj nakreslil Zobraziť galériu (3)
Simon svoju mimozemskú priateľku aj nakreslil (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Veľká Británia, a nielen ona, sa momentálne smeje nad senzačnou spoveďou labouristického politika Simona Parkesa, ktorý vyhlásil, že pravidelne sexuje s mimozemšťankou. Zašiel dokonca až tak ďaleko, že tvrdí, že s ňou splodil dieťa.

Parkes, ktorý pôsobí ako radný v meste Whitby, má očividne bujnú fantáziu. Ako inak sa dá vysvetliť jeho účinkovanie v programe Confessions of an Alien Abductee (Výpovede ľudí, ktorých uniesli mimozemšťania), v ktorom sa priznal, že má intímny pomer so stvorením z iného sveta.

Labourista tvrdí, že s mimozemšťankou, ktorú volá Cat Queen, súloží štyrikrát za rok. Vždy sa tak deje vo vesmírnej lodi na obežnej dráhe Zeme. Z ich intímneho pomeru mal dokonca vzísť aj potomok, konkrétne dcéra menom Zarka.

Parkesova údajná milenka
Zobraziť galériu (3)
Parkesova údajná milenka  (Zdroj: YouTube)

Simon sa moderátorke zdôveril aj s tým, že jeho manželka z toho vôbec nie je nadšená. "Keď sa o tom dozvedela, bola veľmi nešťastná. Nechápem prečo, veď môj pomer neprebieha na pozemskej úrovni, tak nie je dôvod, prečo by jej to malo vadiť," povedal.

Komunálneho politika podľa jeho slov prvýkrát kontaktovali mimozemšťania, ešte keď bol malý chlapec, píše denník Daily Mirror. Jeho skutočnou matkou je vraj takmer trojmetrová zelená príšera s ôsmimi prstami, ktorú si pamätá, ako sa nad ním skláňala v postieľke, keď mal šesť mesiacov. "Pozeral som sa jej priamo do očí. Cez oči sa mi dostala až do mysle. Cez optický nerv mi do mozgu vyslala odkaz, ktorý znel: "Som tvoja pravá matka, tá dôležitejšia"," vysvetľuje ďalej.

Toto zelené stvorenie má byť Simonovou skutočnou matkou
Zobraziť galériu (3)
Toto zelené stvorenie má byť Simonovou skutočnou matkou  (Zdroj: YouTube)

Napriek všetkému si Parkes stojí za tým, že je psychicky v poriadku. Iný názor na to už ale má britská verejnosť, ktorú jeho televízna spoveď dobre pobavila. Ak máte čas a chuť, pozrite si ju v nasledujúcich videách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu