Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Panna v 70-tke: Konečne som pripravená na sex, chcem milionára!

Pam chce konečne prísť o poctivosť
Pam chce konečne prísť o poctivosť (Zdroj: profimedia.cz)

MANCHESTER - Pam Shawová celý život pracovala ako kabaretná speváčka. Práca ju natoľko pohltila, že si popri nej nenašla čas na lásku. Teraz, keď je už na dôchodku, sa rozhodla, že je tá správna chvíľa na to, aby konečne prišla o svoju poctivosť.

Britská seniorka sa dlhé roky pohybovala v kruhoch, v ktorých sa stretávala so známymi osobnosťami ako Tom Jones či Roger Moore. Dalo by sa preto čakať, že o mužskú pozornosť nemala núdzu. Napriek tomu však až dodnes zostala pannou. Pamela totiž neverí na sex pred svadbou. Keďže ale nemladne, učinila radikálne rozhodnutie.

"Teraz je ten správny čas, aby som sa odovzdala nejakému príjemnému chlapíkovi a prípadne sa za neho vydala. Moje nároky sú ale stále pomerne vysoké. Dúfam, že sa mi podarí zbaliť vysokého, tmavého a pekného milionára," objasňuje svoj úmysel sebavedomá žena, ktorá sa nazdáva, že by bola pre svojho nastávajúceho "poriadnym úlovkom".

Pokušenie milovať sa vraj na Shawovú doľahlo len raz; keď ako mladá vystupovala na Malte a každý večer sa na ňu chodieval pozerať istý mladík. "Nebola som však ešte pripravená usadiť sa, tak z toho nakoniec nič nebolo."

Pam sa teraz pozerá už len do budúcnosti a verí, že ten pravý sa čoskoro objaví. Dopomôcť by jej k tomu podľa vlastných slov mohol aj fakt, že vôbec nevyzerá na svoj vek. Len málokto jej vraj tipuje sedem krížikov. "Myslím, že stále vyzerám skvelo a mám kopec energie. Zrejme je to preto, že som nikdy nebola vydatá a nemala deti," dodáva 70-ročná panna.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu