Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrátky prírody: Jedna je biela, druhá čierna, aj tak sú dvojičky!

Každá je iná, aj tak ale na seba nedajú dopustiť Zobraziť galériu (2)
Každá je iná, aj tak ale na seba nedajú dopustiť (Zdroj: parentdish.co.uk)

NOTTINGHAM - Jedna je modrooká blondínka, druhá je černoška s hnedými očami. Nikto by nepovedal, že tieto dve dievčatá sú príbuzné, pravda je však taká, že sú to dokonca dvojčatá.

Vysvetlenie je jednoduché. Obaja ich rodičia - Kylee Hodgsonová a Remi Horder mali matku belošku a otca černocha. Po nich deti zdedili čiernobiele gény. Dievčatá si však hlavu nad tým, prečo sú rozdielne, nikdy nelámali. "Sú perfektným príkladom toho, ako by to malo byť. Nestarajú sa o farbu svojej pleti," povedala Kylee.

Dvojičky Remee a Kian sa narodili v apríli 2005 len minútu po sebe. "Všimla som si, že obe mali nádherné modré oči," spomína si ich mama na chvíle, keď dcéry prvýkrát uvidela. "Hoci bola jedna tmavšia ako tá druhá, pre mňa to boli moje deti. Myslela som si, že časom budú vyzerať rovnako," vysvetlila Hodgsonová.

Opak bol ale pravdou. Kian postupom času pleť ešte viac stmavla a oči zhnedli. Ich matka tak musela čeliť zvedavým otázkam. "Ľudia sa ma pýtali, prečo obliekam deti rovnako. Povedala som, pretože sú dvojčatá. Bolo jasné, že mi neveria, ale nechala som ich v tom. Zo začiatku ma to celkom iritovalo," rozpráva Kylee.

Ani povaha dievčatiek nie je rovnaká. Kian je trochu panovačnejšia a hlučnejšia. Remee zas dlhšie premýšľa predtým, než niečo urobí. Sestry teraz chodia do rôznych tried a majú iných kamarátov. Niektoré záľuby však majú spoločné, akonapríklad tancovanie a spievanie. "Vychádzajú spolu naozaj dobre, sú to najlepšie kamarátky," dodala matka. Informácie priniesol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu