Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chcete vidieť UFO? Toto sú miesta, kde máte najväčšiu šancu ho stretnúť!

UFO vraj zranilo a zabilo niekoľkých obyvateľov brazílskeho ostrova Colares Island Zobraziť galériu (6)
UFO vraj zranilo a zabilo niekoľkých obyvateľov brazílskeho ostrova Colares Island (Zdroj: prufon.net)

BRATISLAVA - Ak veríte, že vo vesmíre nie sme sami a tam niekde žijú aj iné civilizácie, ktoré sa z času na čas prídu pozrieť aj na Zem, pozrite si zoznam miest, kde ich ľudia pozorujú najčastejšie.

1. Bonnybridge, Škótsko - hlavné mesto UFO, tak prezývajú malé mestečko neďaleko Glasgowa. Za posledných dvadsať rokov tu totiž zaznamenali neidentifikovateľný lietajúci objekt nespočetne veľakrát. Svojou polohou patrí do tzv. Falkirského trojuholníka, čo je oblasť, ktorá sa rozprestiera od mesta Stirling až po okraj Edinburghu. Práve tá je preslávená údajnými preletmi mimozemských lodí. Miestne úrady hlásenia o nich dostávajú každý deň.

Chcete vidieť UFO? Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: scotclans.com)

2. San Luis Valley, Colorado - oblasť ležiaca v americkom národnom parku Rocky Mountains nie je známa len kvôli UFO, ale taktiež pre časté nevysvetliteľné mrzačenie dobytku a podivné bytosti žijúce v pieskových dunách. Miestni obyvatelia špekulujú, že ufóncov zaujímajú tamojšie obrovské ložiská uránu.

Chcete vidieť UFO? Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: paranormalresearchforum.com)

3. Trojuholník M, Rusko - Približne tisíc kilometrov východne od Moskvy sa nachádza pravdepodobne najlepšie miesto na pozorovanie UFO v Rusku. Paranormálne zážitky  sa už pre obyvateľov tohto odľahlého uralského regiónu stali každodennou súčasťou. Patria k nim záhadné svetlá, nevysvetliteľné lietajúce objekty, priesvitné bytosti či zvláštne symboly zdobiace nebo. Jedna legenda dokonca tvrdí, že ľudia, ktorí navštívia Trojuholník M, získajú nadľudské schopnosti.

Chcete vidieť UFO? Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: latest-ufo-sightings.net)

4. Rachel, Nevada - existujú tri dôvody, prečo je šanca, že práve tu sa objaví UFO, pomerne vysoká: po prvé - jeden z podnikov sa volá "Little A'Le'Inn", čo sa dá v preklade prečítať ako "Malý mimozemšťan", po druhé - mesto leží v blízkosti cesty, ktorú nevadské úrady oficiálne vymenovali za "Mimozemskú diaľnicu" a po tretie - Rachel sa nachádza neďaleko územia Area 51.

Chcete vidieť UFO? Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: zimbio.com)

5. Nullabor Plain, Australia - prvé správy o tom, že sa tu mali objaviť obyvatelia z inej planéty, pochádzajú ešte z päťdesiatych rokov. V tom čase britská armáda v oblasti testovala atómové bomby. Odvtedy vraj viacerých ľudí, ktorí púšťou prechádzali, naháňali neznáme lietajúce objekty. Austrálska vláda sa preto rozhodla, že popri ceste umiestni značku s nápisom "Beware of UFOs" (v preklade "Dajte si pozor na UFO").

Chcete vidieť UFO? Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: expressway.paulrands.com)

6. Colares Island, Brazília - miesto známe ako najnebezpečnejšia oblasť výskytu UFO. Tamojšie úrady majú údajne k dispozícii dôkazy, že na ostrov v roku 1977 zaútočil lietajúci tanier. Jednej noci mal na obyvateľov vystreliť niečo, čo pripomínalo laserové lúče. Dvoch ľudí zabil a vyše stovku zranil. Brazílska armáda zahájila vyšetrovanie, k pravde sa však nikdy nedopátrala.

Chcete vidieť UFO? Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: prufon.net)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu