Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Valentínske zásnuby v oblakoch

Valentínske zásnuby v oblakoch Zobraziť galériu (5)
Valentínske zásnuby v oblakoch

Tri zamilované páry Veronika a Daniel, Lenka a Bohuš, Martina a Róbert si dnes v deň svätého Valentína povedali najkrajšie vyznania lásky a nasadili snubný prsteň svojim nežným polovičkám na palube špeciálneho valentínskeho letu.

 Let, ktorý prevádzkovala letecká spoločnosť Danube Wings, trval necelú hodinu a niesol príznačný názov Love in the air. Zaľúbené dvojice, ktoré boli vyžrebované z takmer stovky prihlásených párov, ktoré nám poslali svoje fotografie súvisiace s lietaním, si tak mohli letiac ponad zimnú Bratislavu, Devín a Nitru vychutnať nielen históriu a krásy Slovenska ale aj jeden z najkrajších momentov života – zásnuby a to hneď vo výške niekoľko tisíc metrov nad zemou.

 „Lietanie je zážitok a Letisko Bratislava je bránou k tým najkrajším zážitkom, miestom plným emócií. Je preto prirodzené, že práve na Valentína sme spolu s našimi partnermi prišli s projektom, ktorý súvisí s tými najkrajšími emóciami, a tým sú bezpochyby i zásnuby! Našim už snúbencom srdečne gratulujeme a želáme im spokojný život vo dvojici plný lásky, dôvery, zdravia a šťastia“, povedal tesne po prílete Tomáš Kika, obchodný a marketingový riaditeľ Letiska Bratislava, ktoré s týmto originálnym valentínskym nápadom prišlo.

Zaľúbené dvojice čakalo okrem špeciálneho valentínskeho letu, snubných prstienkov, kytíc, 50% zľavy do svadobného salónu Mia Sposa a dvoch leteniek podľa vlastného výberu i prevoz vyblýskanými limuzínami na romantický obed pri sviečkach v štvorhviezdičkovom hoteli Danubia Gate.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu