Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mysteriózne svetlá nad Londýnom: Natočili mimozemskú loď?

Záhadné svetlá nad Temžou
Záhadné svetlá nad Temžou (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Pozorovateľ hviezd nakrútil zaujímavý záznam žiariaceho UFO, ktoré si všimol vznášať sa nad londýnskou Temžou. Muž, identifikovaný len ako Space999dude, spozoroval jav, keď prechádzal v noci okolo rieky.

Objekt, ktorý by mohol byť vesmírnym plavidlom, pozostáva z viacerých svetielok rôzneho tvaru a veľkosti. Autor videa na YouTube uviedol, že záznam urobil zo svojho auta, ale pretože musel odísť z miesta, kde parkoval, nestihol natočiť viacej materiálu.

"Odvtedy, čo som niečo spozoroval pred niekoľkými rokmi, mám pri sebe v aute vždy kameru a myslím, že viac ľudí by malo mať kamery v pohotovosti," povedal.

Mnohí diváci však zostali po odsledovaní videa skeptickí. Jeden z nich hovorí, že krátky, iba 53-sekundový záznam, môže byť prvou známkou podvodu a odhaduje, že ide o odrážajúce sa svetlá z interiéru.

Ďalší používať napísal, že bez bližších informácií nie je možné odhadnúť, o čo by mohlo ísť. Muž totiž neuviedol žiadnu polohu, presný čas či meteorologické podmienky. Taktiež sa pýta, prečo nechal tak dlho nazoomované a neukázal aj celú perspektívu, aby sa dal objekt s niečím porovnať.

Niektorým však žiadne detaily nechýbajú a lakonicky konštatujú, že o tom práve býva pozorovanie UFO. O neidentifikovaných objektoch, ktoré by mohli byť čímkoľvek.

UFO v Londýne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu