Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Milé alebo otrasné? Dvojhlavé monštriatko vraj nosí smolu!

Harvey Dent dostal meno podľa filmovej postavy
Harvey Dent dostal meno podľa filmovej postavy (Zdroj: YouTube)

PORT CHARLOTTE - Mačiatko, ktoré sa narodilo v Port Charlotte na Floride, má dve hlavičky zrastené dohromady. Hoci je čierne, jeho majitelia poverám neveria a dúfajú, že bude mať naopak ešte viac šťastia.

Zvieratko dostalo meno Harvey Dent z filmu o Batmanovi "Temný rytier". Postava, ktorú v roku 2008 stvárnil Aaron Eckhart, je ale známa skôr pod prezývkou Dve Tváre, preto tá súvislosť s dvojhlavým mačiatkom.

"Oba ňufáky mu pracujú úplne súbežne. Keď mačiatko kŕmime fľaštičkou, pohybujú sa obe papule. To isté platí aj o mňaukaní," opísal abnormálne mačiatko jeho majiteľ Nash Forsythe.

Mačky, ktorým sa hovorí Janus podľa dvojhlavého rímskeho boha začiatkov a koncov, ale obvykle nemajú veľa šancí na prežitie. Väčšinou sa totiž nedožijú ani druhého dňa. Majitelia Harveyho Denta sa preto so žiadosťou o odbornú radu obrátili na doktora Grega Fluhartyho z veterinárnej kliniky v Port Charlotte.

"Zdá sa, že je všetko v poriadku, gastrointestinálnym traktom počínajúc a pľúcami končiac. Dokonca aj srdcový rytmus a dýchanie sú vzhľadom na vek mačiatka v normále," povedal doktor Fluharty.

"Rozhodne ho nechceme usmrtiť. Nikoho ani nenecháme, aby nás k tomu nútil. Mačiatko by nemalo zomrieť len preto, že je trochu iné," odhodlane povedala regionálnej televízii WPLG Amanda Forsythová.

Dvojhlavé mačiatko

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu