Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexuálny prieskum medzi thajskými prostitútkami: Slováci sú najlepší!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: dougsrepublic.com)

BANGKOK - Thajsko je vďaka prírodným krásam a vynikajúcej kuchyni vyhľadávanou turistickou destináciou. Túto ázijskú krajinu však často vyhľadávajú aj sexuchtiví cudzinci. Tamojší vedci preto usporiadali výskum medzi thajskými prostitútkami o najobľúbenejšieho z nich. Vyhrali Slováci!

K výsledkom po troch rokoch dospel sociologický tím profesorky Sathit Niyomyatovej z Thammasat University. Ten oslovil približne 470 kňažiek lásky po celej krajine.

Dievčatá v dotazníku anonymne ohodnotili viac ako 6000 klientov. "Zaujímala nás náročnosť, dĺžka styku, správanie, vzťah k alkoholu, miera hrubosti aj solventnosť sexuálnych turistov v závislosti na ich národnosti," vysvetľuje profesorka.

Ako vo svojej štúdii upozorňuje, neznamená to, že by Slováci boli najlepšími milencami. Thajské prostitútky ich však majú rady, pretože sú nekonfliktní a nenároční.

"Naopak najmenej obľúbenými zákazníkmi sú Švédi. Tí sa najčastejšie domáhajú bolestivých praktík, sexu bez kondómu, bývajú často pod vplyvom alkoholu a o to dlhšie potom súlož trvá a je pre dievčatá nepríjemná," uviedla Niyomyatová.

Thajsko ročne navštívi vyše 15 miliónov turistov. Sexuálna turistika tu rozkvitla počas vietnamskej vojny, kedy krajinu začali navštevovať americkí vojaci.

 

Obľúbenosť mužov u thajských prostitútok:

1. Slováci 86%
 2. Francúzi 83%
 3. Američania 74%
 4. Belgičania 72%
 5. Česi 71%
 6. Rakúšania 64%
 7. až 8. Švajčiari 63%
 7. až 8. Holanďania 63%
 9. Kanaďania 53%
 10. Dáni 49%
 27. Nemci 35%
 35. Švédi 17%

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu