Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžerka bola závislá na sexe s neznámymi, spala s desiatkami

Becky so svojou závislosťou sekla pred štyrmi rokmi
Becky so svojou závislosťou sekla pred štyrmi rokmi (Zdroj: allvoices.com)

EXETER - Bola veľmi neistá a zúfalo túžila po mužskej pozornosti. Becky Stevensová mala len pätnásť rokov, keď sa začala stretávať s mužmi, s ktorými sa zoznámila cez internet. Chcela si dokázať, že na to má.

Ležiac na hotelovej izbe s mužom, ktorého spoznala len polhodinu predtým, si uvedomila, že už je neskoro cúvnuť. A tak šla do toho a vyspala sa s ním. Tou nocou sa všetko začalo.

"So Stuartom som si dopisovala niekoľko mesiacov. Na osobné stretnutie som sa veľmi tešila. Keď k nemu došlo, bola som sklamaná. Vôbec nebol taký pekný, ako na fotke. Nakoniec som s ním aj tak šla na hotel a vyspala sa s ním. Našťastie to netrvalo dlho," spomína dievčina. Dvojica sa rozlúčila na stanici a už sa nikdy viac nevidela.

Jeden by si mohol myslieť, že Becky táto ponižujúca skúsenosť odradí od sexu s mužmi, ktorých spoznala vo virtuálnom svete. Opak je však pravdou. Nízke sebavedomie prameniace z jej nadváhy bažilo po prvoplánových komplimentoch od chlapíkov, ktorí chceli jediné - ukojiť svoje vášne.

Práve spomínaný nepríjemný zážitok u mladého dievčaťa odštartoval päťročnú závislosť na sexe s neznámymi mužmi. Odvtedy sa vyspala so štyridsiatimi, od tínedžerov až po takmer päťdesiatnikov. "Väčšinou sme išli do nejakého lacného hotela, alebo sme si to rozdali priamo v aute. Bolo vidno, že pozerajú veľa porna, lebo po mne často chceli, aby som robila veci, aké videli vo filmoch. Sex s nimi bol otrasný, nikdy ich nezaujímalo, či sa mi to páčilo. Cítila som sa hrozne, ale zároveň som bola vzrušená, že sa mi dostalo aspoň nejakej pozornosti," vysvetľuje dvadsaťštyriročná Becky, ktorá má momentálne stáleho priateľa.

Keď sa so svojou závislosťou priznala kamarátkam, zistila, že zďaleka nie je jediná. Teraz sa chce so svojimi skúsenosťami podeliť s tínedžerkami, aby ich varovala pred hrozbami, ktoré na nich číhajú na webe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu