Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Darček dcére (7) od závislej matky: Liposukcia a umelé vlasy!

Sarah a Poppy Zobraziť galériu (2)
Sarah a Poppy

NEOTS - Poppy Burgeová dostala na Vianoce poukaz na liposukciu. To by sa ešte dalo pochopiť, keby bola dospelá a mala problémy s nadváhou. Lenže dievčatko má len sedem rokov a podivný dar dostala od vlastnej matky!

Sarah (51) je sama závislá od plastických operácií. Skrášliť pomocou skalpela sa dala už niekoľkokrát. Rozhodla sa preto, že podobne bude postupovať aj v prípade svojej malej dcérky.

Dievča na Vianoce dostalo voucher v hodnote 7000 libier (8400 eur), ktorý matka ukryla v pančuche. Okrem toho ju obdarila mejkapom, umelými prameňmi vlasov a samoopaľovacími krémami.

"Nie je na tom nič zlé. Poppy chce vyzerať dobre a liposukcia je jedným zo spôsobov, ako to môže docieliť," povedala Sarah, ktorú pre jej vzhľad prezývajú "Ľudská Barbie". Na vylepšenia svojej tváre a tela minula už pol milióna libier (600-tisíc eur).

Burgeová vzbudila pozornosť už minulý rok, keď dcére na narodeniny darovala poukaz na zväčšenie pŕs a zaplatila jej lekcie tanca okolo tyče. "Beriem to ako investíciu do budúcnosti. Je to akokeby som šetrila Poppy na vzdelanie. Keď sa o seba nebude starať odmalička, v dospelosti bude škaredá," dodala matka, ktorej výchovné metódy sú prinajmenšom rozporuplné.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu