Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Joanne kašle na diéty: Odsali mi 10 litrov tuku, chcem byť krásna!

Joanne krátko po operácii Zobraziť galériu (2)
Joanne krátko po operácii (Zdroj: allvoices.com)

INGHAM - Väčšina z náš sa pri honbe za štíhlou postavou spolieha na zdravé stravovanie a pravidelné cvičenie. Nie však Joanne Allenová. Tej stačí, že má na konte dosť peňazí na to, aby mohla čas od času zájsť na liposukciu.

Štyridsaťdvaročná Britka si od úst rozhodne neodtŕha. V jej jedálničku nechýbajú koláče, víno či polotovary najrôznejšieho druhu. Ako ale vysvetľuje, môže si to dovoliť. Takmer každý rok si totiž necháva operačne odsať podkožný tuk z partií, ktoré to potrebujú.

Joanne kašle na diéty:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: allvoices.com)

Pod nôž si ľahla zatiaľ sedemkrát. Okrem liposukcie podstúpila aj iné kozmetické zákroky vrátane korekcie ovisnutých prsníkov. Tento rozmar ju celkovo vyšiel na 17 800 libier (v prepočte 21 700 eur). "Od roku 1999 zo mňa vysali už desať litrov tuku. Diétu som nikdy nedržala. Radšej by som zomrela, ako by som sa mala vzdať milovanej čokolády alebo steakových sendvičov," hovorí svojská Joanne.

Denne zje až 3000 kalórií, čo je o 50 percent viac, ako je odporúčané množstvo pre ženy. "Vždy som bola štíhla, priberať som začala až po pôrode prvého syna. Krátko nato som sa mala vydávať a chcela som byť vo forme, tak som zašla za plastickým chirurgom."

Žena sa dokonca za víziou krajšej postavy vybrala do Maďarska. Tam sú totiž liposukcie približne o tretinu lacnejšie ako vo Veľkej Británii. A v nastavenom trende mieni pokračovať. "Je to super. Môžem zjesť čo chcem a stále budem vyzerať skvelo," povedala.

Joannina rodina a priatelia ju prosili, aby s operáciami prestala, pretože by to mohlo mať trvalé následky. Tá ale ich varovné slová ignoruje. Neuposlúchla dokonca ani svojho lekára, ktorý jej naordinoval diétu kvôli vysokej hladine cholesterolu. Svoj životný štýl meniť nemieni. Ktovie, dokedy bude pre ňu dôležitejšia krása ako zdravie.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu