Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivé VIDEO: Dievčatko (5) zrazilo terénne auto, zázračne prežilo!

Sediace dievčatko vodič SUV prehliadol, skončilo pod kolesami
Sediace dievčatko vodič SUV prehliadol, skončilo pod kolesami (Zdroj: YouTube)

WENZHOU - Desivo vyzerajúca nehoda sa odohrala v čínskom meste Wenzhou. Hoci mala kurióznu príčinu, oveľa dôležitejšie je, že sa skončila neočakávaným happyendom. Po sérii tragédií, ktoré bezohľadní vodiči v Číne spôsobili, dokázali okoloidúci, že ešte úplne nezľahostajneli.

Bezpečnostná kamera zachytila ​​incident od samého začiatku. Na relatívne pokojnej ulici sa matka päťročného dievčatka s dieťaťom najprv háda. Dievčatko totiž odmieta ísť ďalej. A tak matka zvolí osvedčenú taktiku väčšiny rodičov - nechá ho v hneve sedieť na mieste a ostentatívne odchádza s kamarátkou preč.

Dieťa by sa zrejme nakoniec rozbehlo za matkou alebo by sa ona sama vrátila, lenže v tej chvíli spoza kamióna pomaly vychádza vodič čierneho SUV a cez kapotu sediace dieťa nevidí a jednoducho ho prejde.

Vodiča zastaví až krik okoloidúcich a šokovanej matky. Šestnásť ľudí sa potom do auta oprie, nadvihne ho a vyslobodí malé dievčatko - ako zázrakom úplne bez zranení.

Ako ostrý kontrast k tomuto humánnemu činu však pôsobí otrasný prípad z októbra tohto roku. Internet v tej dobe obletelo šokujúce video z Číny, na ktorom okoloidúci úplne ignorovali zrazené dvojročné dieťa. Táto tragická udalosť vyvolala v krajine otázky o úpadku mravov.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Dieťa prežilo zrážku s autom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu