Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Poúčal kolegov o bezpečnosti práce a potom sa skydal z rebríka!

Paul nezvládol inštruktáž o bezpečnosti práce
Paul nezvládol inštruktáž o bezpečnosti práce (Zdroj: YouTube)

GATESHEAD - Inštruktor bezpečnosti práce Paul Cavanagh z Veľkej Británie v rámci svojho zamestnania vykonáva demonštrácie, ako zaobchádzať s rebríkom. Pri jednej takejto ukážke sa však dopustil drobnej chyby a rebrík spadol spolu s ním na zem. Nielenže si vyrobil poriadnu hanbu, ale ešte bol suspendovaný, pretože nedodržal pravidlá bezpečnosti práce.

Na záberoch je vidieť, ktoré sa na internete objavili koncom októbra, vidieť, ako Cavanagh stojí na rebríku, ktorý je opretý o radový domček. Školiteľ sa snažil kolegom vysvetliť, že ak je pracovník riadne priviazaný k rebríku, potom nemôže spadnúť. Aby o tom všetkých presvedčil, pustil sa rukami a balansoval len na nohách. Pre ešte väčšiu názornosť sa potom naklonil a vykonal špeciálny úkrok vpravo.

Krátko nato sa ale začal rebrík nebezpečne posúvať,  pretože inštruktor zlyhal pri jeho zabezpečení. Paul nakoniec spadol aj s rebríkom na zem susednej záhrady, hneď vedľa hračiek.

 "Mal ste ten rebrík zo strán priviazať," povedal jeden z prítomných školených, zatiaľ čo iný poznamenal: "Len to dokazuje, že ten systém nefunguje."

Cavanagh, ktorého za jeho ​​výkon suspendovali, teraz čaká, ako dopadne interné vyšetrovania zo strany jeho zamestnávateľa. Z týchto dôvodov ani situáciu nekomentoval.

Príliš snaživý kolega - požehnanie alebo trest?

Inštruktor spadol z rebríka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu