Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To je útek: Zdrhajúce bábätká sa stali hitom internetu!

Chlapci sú už v mladom veku zdatní lezci
Chlapci sú už v mladom veku zdatní lezci (Zdroj: YouTube)

AMERIKA - Pobyt v postieľke je pre niektoré deti evidentne neznesiteľný. To, čo urobili títo dvaja šikovní chlapčekovia svojej mame, to sa len tak nevidí. Nielenže utekajú kedykoľvek to ide, ale zároveň sa snažia o likvidáciu dôkazov ich previnenia.

Zúfalá matka dvoch podarených detičiek nemohla prísť na to, ako je možné, že sa jej synovia stále objavujú mimo pomerne vysokej postieľky. Rozhodla sa preto umiestniť do izby dva dni po sebe malú kameru, zakaždým na inom mieste. Zhotovené video je názorným dôkazom, čoho všetkého sú drobci schopní. Informoval portál novinky.cz.

Dvojica mladých "utečencov" si na zázname počína veľmi skúsene. Prvý sa takticky "akoby nič" opiera o drevené latky a sleduje, či nie je ich mamička na blízku. Druhý chlapček prekvapivo ľahko medzitým vylezie z "väzenia" von.

Na druhom videu išiel chlapček v modrom svetríku ešte ďalej. Nielen že opäť bez menších problémov prelezie zábradlie, ale ide ku kamere, uchopí ju do ručičiek a zhodí ju na zem. Či je to náhoda alebo jasný pokus o zničenie dôkazov, vedia asi len dvaja malí nezbedníci.

Útek z postieľky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu