Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žená má 14 detí, žije z prídavkov a chce ďalšie!

(Zdroj: barcroft media)

LONDÝN/BRATISLAVA - Aj keď by si Britka Joanne Watsonová (40) priala, aby jej deti išli inou cestou ako ona, zjavne to nepomáha. Ďalšia jej dcéra otehotnela v 15 rokoch, otec sa vyparil a ju čaká život na príspevkoch od štátu.

Joanne tvrdí, že dievčatá vždy podporovala v užívaní antikoncepcie, ale zdá sa, že tie sa rozhodli pokračovať v rodinnej tradícii. Tehotenstvo Mariah prichádza potom, čo najstaršia dcéra Nataša (22) otehotnela, keď mala 16 rokov, rovnako ako jej druhá najstaršia dcéra Shanice. Obe si však našli prácu a o deti sa príkladne starajú.

Mariah hovorí, že nemá obavy byť dospievajúcou matkou, je to vraj tá najprirodzenejšia vec na svete. Chystá sa presťahovať do bytového komplexu pre matky samoživiteľky a dostane aj doplnkové dávky a prídavky na deti.

Watsonová, ktorá má troch synov a 11 dcér, platí iba 27 libier týždenne za mestský dom, pričom dostane 160 libier rodičovského príspevku a ďalších 405 libier ako doplnok. Z tejto sumy sa jej podarilo ušetriť 1600 libier na zväčšenie poprsia a neodpustí si ani návštevy solária. Podľa nej nie je problém postarať sa o toľko detí, má čas zájsť aj do parku alebo na pláž.

Joanne sa rozišla s manželom pred troma rokmi a nasledujúci partner ju opustil pred rokom. S ním čakala ďalšie dieťa, ale potratila v 20. týždni. Celkovo bola tehotná 16-krát, 15. dieťa zomrelo iba deň po narodení na infekciu.

Žena pripúšťa, že by chcela znovu otehotnieť a že dokonca žiarli na svoje dcéry. "Rada by som dieťa s tmavými vlasmi, pretože všetky moje deti sú blond," dodala Joanne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu