Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z tínedžera dievča: Chce, aby jej narástli prsia

Hannah sa cítila byť dievčaťom už odmalička Zobraziť galériu (3)
Hannah sa cítila byť dievčaťom už odmalička

CHELLASTON - Carol a Hannah Whettonové vyzerajú na prvý pohľad ako milujúca matka a dcéra. Chodia spolu nakupovať, požičiavajú si mejkap a vzájomne si radia. Má to ale jeden háčik - Hannah bola totiž prvých 16 rokov svojho života Arronom.

"Náš vzťah sa úplne zmenil odvtedy, čo mi Hannah povedala, že chce zmeniť pohlavie," hovorí Carol (45). "Predtým sme sa neustále urážali a slovne na seba útočili zakaždým, keď sme okolo seba prešli. Teraz chodíme na nákupy, dcéra mi radí, čo si mám obliecť. Je oveľa pokojnejšia a viac sa usmieva."

Hannah podľa vlastných slov už od piatich rokov vedela, že chce byť ženou. "Pamätám si, ako som sa raz kúpala s mojou sestrou Stacey a všimla som si, že "tam dole" sme mali každá niečo iné. Už vtedy som sa ale cítila viac dievčaťom," povedala.

V detstve ju nikdy nezaujímal futbal a namiesto toho sa hrala so sestrinými bábikami. Svoje pocity pred okolím roky tajila, pretože sa bála reakcií ľudí. Keď mala pätnásť rokov, chvíľu sa obliekala a česala ako typický chlapec, aby vyskúšala, či aj tak bude šťastná. No nebola.

Pre zmenu pohlavia sa Hannah definitívne rozhodla v decembri 2009. O niekoľko mesiacov neskôr sa už začala obliekať ako žena a nedávno podstúpila prvý krok ku zmene - začala brať ženské hormóny.

Teraz dúfa, že v priebehu najbližších pár rokov bude môcť  podstúpiť aj operáciu. "Je to úžasné. Mám širšie boky a dúfam, že mi čoskoro narastú aj prsia. Je to akokeby som sa znova narodila," dodala s radosťou tínedžerka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu