Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Námorník zmenený v ženu chce dieťa s priateľkou!

David alias Natasha
David alias Natasha (Zdroj: north news & Pictures Ltd.)

LONDÝN/BRATISLAVA - Bývalý dôstojník britského loďstva David Payne (48) vymenil kariéru v námorníctve za tanec pri tyči, prijal ženské meno Natasha Grayová, dal si urobiť prsné implantáty a so svojou priateľkou plánuje mať dieťa.

Už od štyroch rokov údajne vedel, že je ženou uväznenou v mužskom tele. Napriek tomu sa oženil a splodil syna. Našťastie manželka ho bezvýhradne podporovala a spolu chodili nakupovať dámske šaty. O jedenásť rokov sa rozviedli a David vstúpil do námorníctva, kde musel svoje tajomstvo opäť držať pod pokrievkou. V roku 1998 odtiaľ odišiel, znovu sa oženil a po siedmich rokoch znovu rozviedol. Vtedy si povedal dosť.

Rozhodol sa prijať ženské meno Natasha Grayová, našiel si mladú priateľku (24) a býva spolu so synom (21), ktorý je na neho pyšný. Ostatná rodina, vrátna rodičov a brata, už také pochopenie nemá a cíti sa pri ňom v rozpakoch.

David si minulý rok nechal urobiť prsné implantáty a laserovo odstrániť chĺpky z tváre. Taktiež podstupuje hormonálnu liečbu. Dnes sa oblieka do ženských šiat a zvolil si netradičný druh trávenia voľného času - tanec pri tyči. Postupne sa od základných pohybov prepracoval až k súťažiam a venuje sa tancu aj ako inštruktor.

Do budúcnosti má smelé plány, chcel by byť prvým transgender televíznym moderátom a robiť modeling napríklad pre Vivienne Westwood alebo Chanel. Okrem toho túži po dievčatku, ktoré by splodil so svojou priateľkou.

Zmena, ktorú David podstúpil, bola bolestná a mnohí ľudia v okolí ho stále neprijímajú ako ženu. Všetkým však odporúča, že ak chcú v živote niečo dosiahnuť, musia sa o to najprv aspoň pokúsiť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu