Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jedenásť percent Bulharov je v kontakte s mimozemšťanmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SOFIA - Približne 11 percent dospelých Bulharov tvrdí, že malo osobný kontakt s mimozemšťanmi. Vyplýva to z výsledkov prieskumu sociologickej agentúry AFIS.

Približne päť percent opýtaných tvrdí, že naďalej udržiava kontakty s mimozemšťanmi, kým 16,3 percenta respondentov uviedlo, že pozná ľudí, ktorí s nimi v kontakte boli, uviedla dnes agentúra Tanjug.
     
Z piatich percent, ktorí tvrdia, že majú kontakty s mimozemskou civilizáciou, väčšina uviedla, že žijú v jednej domácnosti so svokrou alebo svokrom. Ďalší za mimozemšťanov považujú svojich nadriadených, iní zase politikov.
     
Na otázku "Odkedy veríte v mimozemskú formu života?" odpovedali niektorí respondenti rôzne, napríklad - odkedy sa vrátil cár; odkedy je Bojko Borisov premiér či odkedy je Simeon Djankov ministrom financií.
     
V mimozemšťanov veria v Bulharsku predovšetkým ľudia z menších miest a dedín vo veku od 35 do 50 rokov, ďalej osoby so stredným vzdelaním a osoby zamestnané na polovičný úväzok.
     
V existenciu ďalších foriem života najmenej veria nezamestnaní, obyvatelia trpiaci chronickými ochoreniami a ľudia zamestnaní v poisťovacích spoločnostiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu