Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Miro Jaroš bol online: Spolupráca s Madonnou?

Miro Jaroš Zobraziť galériu (2)
Miro Jaroš

BRATISLAVA – Miro Jaroš (32) pochádza zo Žiliny. Zviditeľnil sa v historicky prvej sérii Slovensko hľadá SuperStar. Hoci súťaž nevyhral, pustil sa do práce a na konte má už tretí hudobný album.

Miro Jaroš pôsobí na hudobnej scéne od roku 2005. Pred pár dňami mu vyšiel v poradí tretí album s názvom Tráva musí rásť. Spevák na ňom pracoval dva roky, aby bol čo najlepší. A niektorí kritici toto CD naozaj označili za jeden z najlepších popových počinov na našej scéne.

Na albume je aj pieseň Na dne mora. K tej natáčal Miro klip už začiatkom roka. Išlo o jedno z najdrahších slovenských hudobných videí. Jaroš sa zúčastnil aj tohtoročnej Eurovízie. Tam sa mu darilo s posunkovou skladbou Bez siedmeho neba. K dnešnému dňu sa sedem Mirových singlov dostalo medzi desiatku najhranejších slovenských skladieb. Aktuálnym singlom je Čierny dážď.

Na vaše zvedavé otázky bude Miro odpovedať vo štvrtok o 14.00.

Viac informácií o Mirovi Jarošovi nájdete TU!

Rozhovor

14:12:47 - otázka od: Zdenka Prečo známi slováci svoju homosexuálnu orientáciu taja? Daj názor! Neviem ... skusim zistit:)

14:12:47 - otázka od: soňa Ahoj Mirko :) prosim ta, kam ty chodis na nazvy tych piesni? pri Trave som myslel na travu napriklad, Cierny dazd vznikol pocas povodni ... su zo zivota

14:12:47 - otázka od: dana Ako sa mas? Este stale ta ludia beru ako superstaristu? Ahojte, pekny den! Zaciname:) Mam a super. Neviem odpovedat ako ma beru ludia, je to asi individualne.

14:12:47 - otázka od: peta Ahoj, Miro. Co tvoj osobny zivot? Nejaka znamost? :) osobny zivot je osobny zivot :)

14:12:47 - otázka od: zuzana Dobry den Mirko, cez vikend som vas videla hrat na ruzinovskych trhoch. Bolo to vyborne! Ani som nevedela, ze tie super pesnicky spievate vy. Drzim palce, cedecko som si uz objednala pod stromcek dakujem Zuzka, bola to zabava. Pekne mrzlo, potom sme sa zahriali "ciernym macom". Koncert ako sa patri. Verim, ze album sa bude pacit...

14:12:47 - otázka od: lubo Miro, co si myslis o Kleopatre z Turca? ze by jej uz media mali dat pokoj

14:12:47 - otázka od: Maťka Čierny dážď je najlepšia pesnička. Takto má vyzerať slovenská súčasná hudba :) dakujeme, moj producent je skvely, text sa vydaril, aj huslovy orchester je paradny!

14:15:47 - otázka od: Jarka z Martina Ako je to mozne ze vela superstaristov zapadne prachom? Napr preco podla teba Schindlerova a Koscova prepadli? Nemohol by si im napisat poriadnu pesnicku? Heh, podla mna sa Katke dari velmi dobre, mava rocne vela koncertov. O Martine neviem nic a jej tvorba ma nudi ...

14:17:28 - otázka od: Marianna Kde budes najblizsie koncertovat? najblizsi koncert pre verejnost bude v Bratislave, od 14.00 na Promacialnom nadvori. Teplo sa oblecte a pridte. Bude zabava!

14:19:01 - otázka od: RomanK Nechce sa mi verit, ze mas az 7 hitov v prvej desiatke. to su akoze ktore???? Tlakova niz, Obycajny, Spadla z oblakov, Cierne pismena, Na dne mora, Dole hlavou, Trava a od vcera ich je osem. Pribudol k nim Cierny dazd :)

14:20:12 - otázka od: gitka zbožňujem, keď niekto niekoho nepriamo uráža skrytý za nejaké meno, nech sa tí "akožekritici" postavia na jeho miesto a zaspievajú oni, určite by nás ohúrili... Miro, nenechaj sa odradiť takýmito trápnymi poznámkami od falošných ľudí. My ti fandíme! Dakujem, naaahodou ja sa bavim:)

14:20:35 - otázka od: Jana Elvis ti krstil cédé? Ako si ho ukecal? :D honorarom :)

14:20:45 - otázka od: Petra O kom je pesnička Menej ťa ľúbiť? o mne :)

14:22:22 - otázka od: majo Nevadí ti, že si nevýrazný,jednotvárny aj napriek tomu si hudobne vlezlý? hej, uz som pocul, ze moje songy rychlo vlezu do hlavy. Taky je pop, ktory mam rad

14:23:55 - otázka od: zuzulka Ahoj Mirko,zdravím ťa,chválim tvoj nový album,velmi sa mi páčia ako texty tak aj tvoj hlas:)...a čo vianoce?tešíš sa na ne,kde ich budeš tráviť,s kým?...želám pekné sviatky. Dakujem, makali sme na nom 2 roky, mam z neho tiez radost. Na Vianoce budem s rodinou.

14:24:38 - otázka od: kristina nepremýšlal si spraviť čisto vianočné cd-čko? ak by si mal možnosť,s akou známou zahraničkou osobnosťou by si si zaspieval? ani nie, to ma nelaka. Mozno s Janet J. Tu mam rad

14:25:54 - otázka od: niky ahoj. preco nemas pesnicky nove? Niky, mam novy album, vola sa Trava musi rast! Vsetko o nom najdes na novom webe: www.mirojaros.sk/travamusirast

14:26:22 - otázka od: majo nemáš charizmu a preto ani neprerazíš,mal by si skúsiť šťastie v inom odvetví.Uvažoval si už o tom? Majo uz zasa ty?

14:27:25 - otázka od: dezider dementovic Ahoj Mirko, sledujes NHL? Aky slovak sa ti najviac paci? nesledujem NHL

14:30:09 - otázka od: bartolomej kratkosrsty Ahoj, ake mas najoblubenejsie Slovenske jedlo a naopak ake neznasas? Tvoj fanusik Bartolomej. P.s. Pekny den! seevas kratkosrsty! Mam rad dobosku Milu a nemam rad cerstvu cibulu.

14:30:56 - otázka od: dezider podelajev si buzna? co je to buzna?

14:31:22 - otázka od: Zu milaskuu budeme piect vela vela vianocnych dobrôt?? ci? Tvoja Zu Budeme Zu, v utorok poobede ... Dohoda!

14:33:49 - otázka od: majo nie si talentovany,ale vytrvaly...aj to sa cení. Dufam, že ta nebudú nikdy hrať v rádiu. zasa Majo - moj najvacsi fanusik! :)

14:35:10 - otázka od: dorotka Ahoj, Miro. Som veľmi rada, že sa ti profesionálne darí a že si neskončil iba v Superstár, ale išiel si si za svojim cieľom a môžem teraz počúvať tvoje skvelé pesničky. Mám tvoje CD a kúpim si aj ďalšie. Už keď si bol v Superstar, bolo vidieť, že z teba niečo bude, tak ti prajem veľa úspechov a chuti do ďalších príjemných pesničiek. Budem sa tešiť. Dakujem Dorotka, ktora je tvoja najoblubenejsia songa? Kludne mi to mozes napisat aj na www.facebook.com/mirojarosmusic :)

14:36:11 - otázka od: zuzu pozerávaš panelák? nie

14:36:37 - otázka od: teply caj preco mas ruzovu koselu??? nemam, mam tricko... zatial je tam stara fotka:)

14:37:20 - otázka od: lucia ahoj mirusko. prosim ta cim si gelujes tu hlavicku..dala som sa na kratke a skusala vela lakov a nic mi poriadne nedrzi..kuuuujem za odpoved a muckam ta negelujem, ja si blatujem. Mam take speci blato, je ovela lepsie ako gel.

14:39:02 - otázka od: Diana Ahoj Miro..ako sa mas? :)držím palce nech sa Ti darí aj v kariere aj v súkormí :) Pekný deň Novy super album :)

14:40:09 - otázka od: ondrej preco tak pomaly odpisujes? mas vychodenu zakladnu skolu?? lebo ficim na trave! zakladnu skolu som vychodil, ale len jednu :)

14:40:42 - otázka od: Tomáš Ahoj Miro, aký je tvoj oblúbený film? In America

14:41:14 - otázka od: Emil z Lunebergu Kedy si naposledy zvracal z alkoholu a akeho, dakujem za odpoved :) v piatok :)

14:41:36 - otázka od: eva Si priamo zo Ziliny? Inac, pri piesni, ktorej rozumeju aj hluchonemi, sa mi vzdy tlacia slzy do oci, uzasna!... ano, aj mne niekedy ...

14:41:57 - otázka od: ada ahoj, ešte robíš v najsledovanejšej televízii? ako sa darí? nie, v TV uz nerobim. A dari sa mi super

14:42:35 - otázka od: fedor docolomansky Aky je tvoj vztah k homosexualom? taky, aky ma mat inteligentny clovek :)

14:45:39 - otázka od: jaja Ahoj Miro, chcem sa spýtať,čo všetko sa za tie roky od superstar u teba zmenilo(názor na hudbu na život...myslým) a aký máš názor na rytmusa v porote superstar. Ďakujem a prajem pekný deň :-) cau, no... zmenilo sa vela. Vypocuj si novy album Jaja, najdes odpoved. Rytmus v porote mi nevadi, cas ukaze.

14:47:29 - otázka od: Dominika ahoj Miro. Myslíš, že by si bez Superstar nebol tam, kde si teraz (v rámci hudby a popularity)? som o tom presvedceny. Superstar mi dala meno, ostatne je potom vlastna praca. Dnes si mozem povedat, ze robim to, co som vzdy chcel aj ako som vzdy chcel.

14:48:00 - otázka od: karol szollos nechystas sa nahodou odstahovat niekam poriadne daleko odkial sa uz tvoja tvorba nedostane na slovensko?spravil by si nam velku sluzbu a vezmi prosim so sebou kamaratov z radia.dakujem ty nas hadam pozyvas niekam na dovolenku? :)

14:49:02 - otázka od: omacka preferujes slipy alebo trenky, pripadne na ostro? ani jedno, ani druhe, ani tretie :) na nieco si predsalen zabudol Omacka:)

14:49:26 - otázka od: Lenka Inspiraciou pre tvoje pesnicky o laske je existujuca osoba? :) hmmmmm... niekedy:)

14:50:18 - otázka od: Miro Ahoj Miro, Máš obľúbenú sexuálnu úchylku? Čo je na tom pravdy, že máš rád S&M ? Sandra & Madonna - super spevacky :)

14:50:54 - otázka od: ružena ..pozdravujeme zo Žiliny a prajeme pekné vianoce kolektív firmy B..O ahoj sewas kolektiv! stastne a vesele!

14:52:07 - otázka od: Milan Miro, tvaris sa minimalne ako Mick Jagger, ale skutocnost je uplne ina. Nie je Ti to trapne? bolo by mi trapne sa podobat na Micka Jaggera:)

14:53:03 - otázka od: Peter Ahoj Mirko...si velmi krasny chalan. Ani nevies ako rad by som ta objal :))) dakujem, objimat netreba :)

14:54:36 - otázka od: Adolf Mečiar ahoj som tvoj verny fanusik, a chcel by som podpis na cd, budes mat nejaku autogramiadu? ahoj, bude aj miniturne na jar, takze to bude mozne. Alebo si objednaj CD cez web mirojaros.sk/travamusirast a posleme ti ho mozno aj s basnickou :)

14:55:56 - otázka od: ivana cau Ty si naozaj o sebe myslis ze si spevák ? ja si myslim ze by so dokazal mozno lepsie umyvat okna alebo tak ...ale spevak by mal mat aj nejaky hlasovy fond nie ? )) ahoj. hlasovy font mam uplne v pohode a okna tiez umyvam rad.

14:56:37 - otázka od: andrej hviezdny Mirko, neplanujes natočit nejaky videoklip, napriklad s Rytmusom, Tynou alebo nejakou inou star? Nech sa dari a pokracuj vtom co vies najlepsie! nie, neplanujem, dakujem

14:57:26 - otázka od: peter ty nemas rad cibulu??? tak to ani nie si slovak :D s humenanskou moc fajny song :) nech sa dari maj sa diky, Idan Raichel je skvely hudobnik. Este mame jedno prekvapenie:)

14:59:33 - otázka od: adetka Ahoj Miro, kedy prídeš predstaviť Tvoje nové CD do Skalice, radi by sme Ťa počuli aj tu a ešte by si uvidel aj svoje dve neterinky :o) pridem do Skalice a uz velmi skoro.

14:59:58 - otázka od: miro jaros zravim sa.. som proste najlepsi :D preto toto neuverejnim nejaky jaros si mysli, ze je tu najlepsi!!!!

15:00:38 - otázka od: fedor docolomansky Ahoj, co hovoris na farmara Mariana? typek

15:00:49 - otázka od: Jozef Lomidrevo čím budeš v zime kúriť? radiatorom

15:01:16 - otázka od: Jan Slota Zdravim Ta Miroslav, neni ti zima? Nepojdeme na poldeci?? Jasne Janko, zavolaj :)

15:01:43 - otázka od: sida Som tiež zo stredného Slovenska a chcem sa Ti poďakovať, že v to v Tvojich piesňach cítiť. Sme prírodnejší a prirodzenejší. Pokračuj ďalej, našiel si si dobrý smer, budem Ťa vnímať ako "svojho" človeka. :D

15:02:07 - otázka od: Realista minule tu bol farmar Maťo, tvoje odpovede su podobne, planujete nejaku spolupracu??? akoze natocit klip na farme? ee

15:02:38 - otázka od: dezider podelajev ty si dnes riadne zhulený, však?! mega zhuleny!

15:03:15 - otázka od: lolo3prsty veríš na ježíška? rad by som veril. Konecne normalna otazka Lolo!

15:03:27 - otázka od: prefesor indigo Ahoj, nekupis okuliare? a vyvolavacia cena jeeee ... ?

15:06:12 - otázka od: guma drevena zadržiavaš často moč? :) nezadrzal som smiech ...

15:06:41 - otázka od: Miro Jaroš Hej! Ty mas take meno ako ja! Alebo ja mam take meno ako ty? Teraz neviem :( porad mi... hodime si mincou! :)

15:07:22 - otázka od: LittlePoet Milujem tvoje diplomatické odpovede:) aaa bude zo mna diplomat!

15:08:15 - otázka od: zuzana ahoj miro.rada pocuvam radio expres.zial tam velmi malo davaju slovenske pesnicky.opakuju dookola tie iste zahranicne.zhodou okolnosti momentalne "pocuvam" a pozeram tvoje pesnicky na youtube a PACIA sa mi.nech sa ti dari :-) dakujem Zuzka !

15:08:33 - otázka od: Lenka Ahoj Mirko, tešíš sa zajtra do Skalice? tesim ... bude zabava!

15:08:51 - otázka od: Erika nebývaš náhodou na prievozskej? som Ťa tam párkrát videla :) inak pekné sviatky nebyvam, pekne sviatky!

15:10:26 - otázka od: Vladimir Bieleny Ahoj lubim ta, je natom nieco zle? Nedame kafe? kavu nepijem:)

15:11:02 - otázka od: ascher oszkár keres emil bálint andrás ahoj miro. ja len jednu otazku. ty vazne spievas alebo sa mi to zda z tolkej travy? dakujem za odpoved nespievam, prave chatujem

15:14:02 - otázka od: tibson ahoj miro, chystam sa v lete do izraela, viem ze si tam bol, ktoré miesto by som nemal vynechat? dakujem a prajem vela uspechov hey tibson, urcite chod do jeruzalema, tel avivu, nazareth aj akko su fajn. Mrtve more nehovoriac a ak sa chces zabavat tak idealny je Eilat!

15:14:25 - otázka od: PeterB myslis si o sebe,ze si celebrita? zalezi co je to celebrita ...

15:16:23 - otázka od: Kubo Je pravda, ze budes robit s ludmi, ktori remixovali Madonnu? ano! A tesim sa na to!

15:18:03 - otázka od: Ivan Zdravím Vás Miro, ako sa Vám páči Londýn, boli ste tam niekedy? Ak áno, aké pocity vo Vás vyvoláva a ktoré miesto máte najradšej. Lebo ja tu žijem a zaujíma ma Váš názor. Prajem pekný deň. I. Londyn je super, zil som tam skoro 2 roky, ale Izrael je lepsi! Najlepsia je vsak Australia!

15:19:00 - otázka od: ujo Imro poď si zahrať futbal? este nieeee

15:19:35 - otázka od: kveta ahoj,strasne dobre CD.A dakujem za podpis na ruzinovskych trhoch :-)...krasny den dakujem!

15:20:26 - otázka od: Lukas Ahoj Miro, nemam priamu otazku, len som chcel tvojim neprajnikom odkazat, ze nahodou aj tu u nas v GB sa Mirova tvorba paci, aj ked nerozumeju spevu. Slovaci si asi neuvedomuju aku kvalitu hudbu robis, ze by ustala aj v zahranici. Prajem ti len to dobre do budocnosti a uz sa tesim na pivo v BA. lol Lukas teraz bude Lukas hovorit ...

15:22:37 - otázka od: pasak cau, skusal si uz dievca z ulice? ano, robili sme raz maly test ked sme skladali pesnicku tlakova niz, ci ludia vedia, co znamena slovo "splin" a dievca nevedelo!

15:24:08 - otázka od: Stacy Crimdelly Ajoj. moj zlatý mám 12 a som z New york pre dva roky sme sa sem nasťahovali a pamätám sa že v rádiu ke´d sme prechádzali hranice isla tvoja song... Bola úžasná prajem Merry and Happy Christmas ... Ahoj Merry Xmas Stacy!

15:27:37 - otázka od: Jano čau Miro, si showman.prvé čo bolo si ma zaujal pobytom v Izraeli. planuješ ešte niekedy ist do Izraela? alebo už len ako dovolenkár? do Izraela sa este vratim! Fakt odporucam vsetkym, je to paradna krajina!

15:28:46 - otázka od: Janka Miro, prepac, ale TY si velmi slabucky spevak a prosim Ta, nestrapnuj sa a neotravuj svojich kolegov v praci, aby za Teba hlasovali na roznych hitparadach a podobnych veciach, tym si uspech nezarucis. Si strasna vtierka a nemas v sebe absolutne nic prirodzene, ale chapem, ze mas nejakych 0,2% fanusikov, pre ktorych sa Ti asi oplati spievat :-) Janka, ja Ta uplne zerem! Ty si moja staaar! :)

15:29:10 - otázka od: Daniellla Ajoj.. Ako sa máš?? Máš super hlas... twoje hudby su fakt skvele cafkoo :):):) no vidis Daniellla a Janka si to nemysli!!! :D

15:33:52 - otázka od: Jozef Miro, ako sa človek dostane k ľuďom, s ktorými spolupracuje na hudbe, albume, textoch? Daj mi nejakú radu. Ako si ich zohnal ty? Diky. ja som si texty vacsinou napisal sam, aj melodie ... tak sa mi tvori najlepsie. Producenta som si vybral lebo sa mi pacila jeho tvorba a taak. Skus vnimat, co sa ti paci a oslov ludi na spolupracu. Je to easy

15:37:59 - otázka od: Jana Zdá sa že sa ti darí. Tvoje skladby hrá najmä Fun rádio. Gratulujem. Keďže si vyšiel zo Superstar, mám otázku, myslíš, že sa podarí preraziť niektorému z finalistov poslednej série ČSS, tak ako tebe.? Koho by si tipoval? mne sa paci Debbi napriklad, aj ked vypadla velmi skoro. Je super. Neviem ako to bude s ostatnymi, najhorsie je, ak clovek caka na svoj cas nicnerobenim. Ak chces byvam v peknom byte, musis si ho zariadit.. ak chces spievat, tiez musis pre to nieco urobit. Neviem to odhadnut nakolko maju ludia zo superstar ist si po sutazi za svojim cielom a pracovat na sebe.

15:38:25 - otázka od: pat a mat ktora zena z farmar hlada zenu sa ti paci? nepaaci

15:39:28 - otázka od: pr0t skusal si uz medzigalakticky sex? ten je naj!

15:42:15 - otázka od: PeterB Neplanujes prist zaspievat aj do Ameriky? kedy presne? :)

15:43:00 - otázka od: Ivka http://facebook.com/mirojarosmusic - tu sa združuje všetkých 0,2% fanúšikov, aj pre Janku:) PS: Bavím sa dobre..:D Pekný deň:) objimam Janku :)

15:44:33 - otázka od: Bartolomej Kratkosrsty Aky mas nazor na Dedeho??? kedysi to bol taky mily chlapec! Mohla by ho vystriedat jeho sestrenica!

15:45:01 - otázka od: Veronika Dobry den,som velka zberatelka autogramov a chcela by som aj vasu podpiskartu kam by som mala napisat email?Vopred Dakujem info na www.mirojaros.sk

15:45:22 - otázka od: trdlo čo ty a lady gaga? caka ma doma na policke...

15:45:45 - otázka od: fajnšmeker čo hovoríš na nevyholené ženy? ze sa dobre citaju na magazine :)

15:46:06 - otázka od: zved obycajny pustas pliny na verejnosti? co su to pliny?

15:47:10 - otázka od: Katka Mirko, o kolkej asi budes v sobotu spievat? Aby sme tam s rocnym drobcom dlho necakali, mozeme Ta potom pozvat na medovinku ci punc? :-))))) cau Katka, budeme hrat kratko po 14.00. a to dalsie sa dohodneme na mieste :)

15:49:19 - otázka od: denisa ahoj mirko chcela by som sa ta opytat neplanujes nieaky koncert v michalovciach??? inak som tvoja velka fanusicka v superstar som ti drzala palce a mas krasny hlas a si velmi pekny chlap ako to robis???:-) ahoj Denisa, diky. Info o koncertoch najdete na: facebook.com/mirojarosmusic, pekny den!

15:51:50 - otázka od: majkoooo Koľko rokov si na hudobne scéne ... myslíš si že je spravodlivé že niekto vás superstáristov bere ako väčšie celebrity ako napr. niektoré stálice na hudobnej scéne napr mäky žbirka ?? podla mna zijeme v takej dobe, som rad, ze superstar je uz za mnou. Hudbu robim uz 17 rokov.

15:53:14 - otázka od: Katka Ahoj Mirko, musim povedat, ze album je skvelyyyy a Cierny dazd...ani nehovorim, vzdy mam zimomriavky ked ho pocuvam :-)...ale aby som sa aj nieco opytala, okrem skvelej tvorby, co rad robievas? Aky styl obliekania mas rad a aka je Tvoja oblubena farba? Dakujem Katka, oblubena farba je modra... okrem hudby zbieram single, obcas plavam, beham ...

15:53:57 - otázka od: MyshkaBN ahoj miro =) srdecne ta pozdravujem... som rada, ze este si tu... vera som mala tu moznost pocut tvoj novy album, a musim povedat je vydareny... najlepsi album... planujes aj nejake turne k tomuto albumu? drzim palce, nech sa album dostane co najviac ludom a aby sa pacil a ty, aby si bol stastny =) Dakujem Myshka, turne bude na jar, vidime sa!

15:55:37 - otázka od: Bea Da sa podla teba spievat na velkom podiu bez odposluchu? Spievala som v CS ma talent v divadle, nepocula som vobec hudbu tak logicky to bolo odveci a zastavili ma hned. Doteraz ma mrzi ze som sa neozvala, mala som sancu na postup :-( to su desne podmienky, urcite si sa mala ozvat ! Drzim palce nech sa ti dari!

16:13:14 - otázka od: dada ahoj miro.......kde by som mohla zohnať tvoj autogram??prosím ahoj dada. skus na: www.facebook.com/mirojarosmusic. dakujem vsetkym za otazky. a prajem stastne a vesele! M.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu