Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Michal Kaščák – otec Bažant Pohody bol online

Michal Kaščák Zobraziť galériu (5)
Michal Kaščák

Víťazom vstupeniek je Batman, srdečne gratulujeme a prajeme vydarený víkend plný Pohody. Mišo Kaščák je dnes pre hudobných fanúšikov zosobnením letného festivalu Bažant Pohoda. Sám má za sebou bohatú hudobnú kariéru, preslávil sa ako líder dnes už legendárnej skupiny Bez ladu a skladu, neskôr pôsobil v Neurope. Píše hudbu pre film, divadlo, operu, v súčasnosti sa zabáva v undergroundových zoskupeniach Freevarlata Angel Voices a Vydrapená Bužírka.

Festival Pohoda založil v roku 1997 ako koncert svojich spriatelených kapiel. Oficiálne prišlo 150  platiacich divákov, tribúna na trenčianskom futbalovom štadióne však bola úplne zaplnená. Z jednodňového koncertu sa postupne stal uznávaný multižánrový festival, ktorý vlani denne navštívilo rekordných 33-tisíc divákov. Trinásty ročník sa uskutoční 16., 17. a 18. júla 2009 na trenčianskom letisku, účinkovať bude vyše 130 interpretov na čele s Patti Smith, Laurentom Garnierom, Martou Kubišovou, Richardom Müllerom, skupinami Lamb, Travis, Razorlight, The Ting Tings, Klaxons či Collegium Musicum.

Rozhovor

09:47:35 - otázka od: Stryko Fedor Chcel by som zalozit alternativny festival k Pohode. Volal by sa "Nervak". Das nejaky tip, ako by som mohol zacat? Dobrý deň. Môžem Vás ubezpečiť, že pre nás je Pohoda tiež riadny nervák... Možno pre vás bude zas Nervák pohoda. Ak chcete začať, začnite, popozerajte iné festivaly, odkukajte čo najviac vychytávok, ostatné je na dlhšie, rád Vám poradím, napíšte mi mail, adresa je na stránke.

09:49:22 - otázka od: Martina - Dieta Pohody Ahoj Misko, co je tvoj zatial nesplneny festivalovy sen? PS: tesim sa kazdym dnom viac na moju 11tu Pohodku :) drzim palce, pa Ahoj. Každoročne je mojim najväčším prianím, aby dopadol nasledujúci rok dobre, aby sa všetci ľudia vrátili domov zdraví a spokojní. Mám aj hudobné sny, napríklad Tom Waits, ten ale festivaly nehráva, takže snívam na pokračovanie.

09:49:59 - otázka od: noro dobry den ,chcem sa spytat co by som sa musel spytat aby to bolo take wtipne aby som wyhral tie dve wstupenky? Fíha, tak to neporadím, bola by to nekalá súťaž... Ale uznávam, aj toto bola vtipná otázka.

09:50:57 - otázka od: Matúš Benian Dobrý deň náš festivalový otec,človek by si myslel že na Pohode bolo veľa bizardních zoskupení ale Hurra Torpedo bol môj tajný sen myslel som že nesplniteľný. Nechystá Braňo Jobus s Vrbovskými Vítazmi nejaký duet s Hurra Torpedo kdeže to maju hudobne blizko hlavne čo sa týka nastrojov. A ešte jedna serioznejšia, budu prepojené všetké stanové mestečka hneď od prvej chvíle?..dakujem za odpoveď :))) Vo štvrtok otvoríme naraz celý areál, takže aj mestečká už budú prepojené. Nápad spojiť Hurra Torpedo a VV je skvelý, ďakujem, navrhneme im to.

09:52:29 - otázka od: Jana Predstav si, ze si svetoznamy spevak a si pozvany na festival Pohoda. Aku najneuveritelnesiu poziadavku by si si vymyslel pre organizatorov, keby si ich chcel velmi nastvat? nemáme radi umelcov, ktorí majú bizarné "naštvávacie" požiadavky, našťastie, takých sme už dlho nemali. Požiadavky sú často iba mediálnou bublinou, keby nastalo to o čom píšeš(pekné sci fi), tak by som určite nepožadoval nič nepotrebné, lebo poznám dobre aj druhú stranu.

09:54:08 - otázka od: rezeň cau Miso :) ak si naozaj nájdem podobne trafenú nevestu ako som ja, fakt by sme sa mohli zobrať na Pohode? netvrdím, že hneď na tejto, ale do budúcna...? Milý Rezeň. Samozrejme, už v tomto roku sme skoro mali svadbu, napokon nebude, takže ešte stále môžeš byť prvý. Pozor, ide o vážnu vec... Primátor mesta je pripravený, ak by si chcel cirkevný obrad, aj to by sa dalo asi vybaviť...

09:54:44 - otázka od: Janka Ked mal vystupovat na Pohode Fat boy slim, tak mal na svojej oficialnej stranke stranke napisane ze vystupuje na Pahode. S akymi skomoleninami si sa v suvislosti s Pohodou este stretol? Phoda, Pohada. Sme radi, že pomaly učíme zahraničie také pekné slovo ako je pohoda.

09:55:37 - otázka od: Jana Aky hudobny styl by mohla podla teba hrat skupina Bambino? Výborný názov. Taký chutný. Bambino & Dva rozky?

09:55:47 - otázka od: kura Serus miso aka je pravdepodobnost ze ak tam pride vlado meciar ci si strihne s mullerom S bohom ostavajte Nulova.

09:57:37 - otázka od: Zuzana slipy? trenky? tanga? plienky? naostro? alebo bombardaky? Ja zásadne trenky. Môj priateľ Rastislav Mrož Dodok napísal o ich výhodnosti aj skriptá Psychosomatické aspekty nosenia trenírok. Poučné čítanie.

09:58:42 - otázka od: kura Serus Miso. Kolko medvedov sa vmesti do odpadkoveho kosa ked je tam vevericka??? a-dva a pol medveda b-vylucne iba biele medvede a hned desat c-ziaden lebo sa boja vevericky ktora ma besnotu Chúďatko veverička.

09:59:39 - otázka od: Mato nazdar miso ,mam otazocku preco tento rok nebude chvm na pohode?? ved to vyzeralo nadejne a dalsia vec:plati ta vec ze na pohode 2010 bude velka oslava -skratene 25+30 /asi uz tusis co mam na mysli/ maj sa zatial Nazdar. CHVM bude asi o rok a pravdepodobne ako sucast projektu 25/30.

10:00:57 - otázka od: Sandra Chcela by som sa opýtať, prečo sa na Pohode nevyskytnú aj kapely rockovejšieho charakteru, napríklad česká Vypsaná fixa, Divokej Bill, Tleskáč..?Pohoda sa mi veľmi páči, ale chýbajú mi tam aj kapelky takéhoto typu.Za odpoveď ďakujem :) Fixa už hrala, Bill sa nám nehodí do dramaturgie. Máme aj rockovejšie veci, viď Slobodná Európa, Živé kvety, Diego, alebo legendárna Patti Smith. A vypočul si si niekedy Dananananaykroyd? To je rocková smršť.

10:01:56 - otázka od: mima DobRY ..ako sa mate ? :) Dobre.

10:02:44 - otázka od: Martin Zdravim Miso.Dokazes si predstavit ze by letos prislo na festival pres 30 000 lidi a z toho by bylo jen 150 platicich jako pri prvnim rocniku? :D Predstaviť si to dokážem, len si neviem predstaviť, ako by sme Pohodu kriesili potom.

10:03:56 - otázka od: Michal ahoj Michal.... moc moc by si ma potešil pozitívnou odpovedou na otázku ohladne minuloročnej spevačky Camille O´Sullivan, či si náhodou videl jej koncert v Garnieri a či by nestálo ju zavolať este niekedy. Podla mojho názoru bola famózna. Dakujem Camille je úžasná, zatiaľ o jej opakovaní ale neuvažujeme, lebo úžasných muzikantov je našťastie nekonečne veľa. Koncert som nevidel. Možno by sme ju mohli urobiť sólovo v BA.

10:05:01 - otázka od: sanrdušš Zaujímalo by ma,odhadom, koľko ľudí bude na jeden toi-toi? Dík. Záchodov bude: 48 splachovacích, X poľných a 420 Toi toi. Ostatné je vec matematiky, sme ale nad normou...

10:05:31 - otázka od: Lucia Michal, neplanujete na Pohode vystupenie Bez ladu a skladu ako prekvapenie? Alebo dodrzite slub, ze uz nikdy viac? V tomto roku určite nezahrame, ani ako prekvapenie. Je ale možné, že si ešte niekedy zahráme.

10:06:00 - otázka od: Adam proč line-upu vypadla skupina Crystal Castles? Nikdy v ňom nebola, nikde sme ju neavizovali. Uznávam, je to dobrá kapela...

10:06:36 - otázka od: Jaroslav Hudcovský Keby si mal dcéru ktorej by som bol dobrý kamarát, mohol by som kosiť letisko pred pohodou? Samozrejme. To môžeš aj teraz...

10:07:00 - otázka od: Michaela Koppová Tajomná nezverejnená otázka... Tu je odpoveď:

10:07:15 - otázka od: mee A čo tak Bažant Jahoda? Občas to použijeme aj my...

10:08:06 - otázka od: peter dobry den, chcem sa spytat ci na festivale bude mozne kupit si aj nahravky ucinkujucich v pripade ze by sa mi pacilo ich vystupenie.dakujem za odpoved Áno. Buď pod pódiom po každej kapele, alebo v našom Pohoda shope. Niečo bude mať aj Dr. Horák.

10:10:01 - otázka od: peter skorica zdravim,,,chcem vam nieco len napisat ze ludia ktori boli u vas na pohode ci su to kapelnici napr horkize slize a este dalsie kapeli nemaju po skusenostami s vami zaujem vystupovat na vasom festivale co som si zistoval vasim arogantnym spravanim,,,a to nie len od kapelnikov ale aj od stankarov ktori chcu nieco predavat na tom festivale nepustate dnu a ked pustate tak len za horibilne sumy,,,,co na inych festivaloch na slovensku tak nie je,,,preto vasa uroven klesa z roka na rok,,,,tak len tolko,,,,vela zdaru Nemal som žiaden problém s kapelníkom Horkýže slíže a ani s ich manažérkou. Umelcov, ktorí hrajú na našom festivale si vážime a sme radi, že sa radi k nám vracajú. Záujem o miesto pre stánkarov je každý rok väčší a väčší, v tomto roku ich bude rekordný počet.

10:10:46 - otázka od: Robko Nazdar Michal, najprv ze tisickrat vdaka za The Burning Hell aj ked som ocividne zvedavy na nich len ja :) A za druhe dufam ze moje pohoda-odpanenie bude stat za to, ked to uz kazdy tak chvalim tak som nemohol tento rok odolat! :) Vsetko dobre, see you there Ahoj. The Burning Hell su koncertne fantasticki, nas uplne dostali. Pekne si to u nás uži.

10:13:13 - otázka od: mr.rogers@post.sk Cau Michal, drzim palce, je to pravda, ze Rytmus je nastvany na Teba a na Davida zo Senca preto, lebo ste mu nedovolili hrat na Main Stage na Pohode? Ja som pocul (mozno len klebeta), ze David robil volakedy dramaturgiu niektoreho zo stageov. Diky. Cau. Ahoj. Nie je to pravda, Kontrafakt v začiatkoch u nás hral, neskôr sa posunuli niekam, kde sú už pre nás nezaujímaví. David dramaturgiu nerobil nikdy, hip hop nám v minulosti robil Midi.

10:15:06 - otázka od: alucinogen Nazdar Miso, zda sa mi, ze na festivale je zastupena len pravica (ci uz politika alebo hudba). Alebo sa mylim? Úplne. Väčšina umelcov sú prirodzene lavičiari. V sektore NGO sú konzervatívci vedľa liberálov, lavičiari vedľa pravičiarov. Stačí si pozorne pozrieť program.

10:17:05 - otázka od: Logoped Ahoj ahoj ahoj 1) Na akom aute jazdis? 2) Skusal si pozvat Beastie Boys? 3) Vsetci moji kamarati tvrdia, ze vdaka Pohode si tazky milionar, ja sa ich snazim presvedcit o opaku. Nemas pre nich nejaky dokaz? Inac, fakt drzim palce, obcas sa mi zda, ze tento luxusny festival si Slovaci ani nezasluzia. Momentálne jadím na Mazde 323, ročník 1996, parádne auto. BB sme skúšali pozvať, žiaľ, nevyšlo to. Festival je v strate, aj keď minulý rok dopadol dobre, nevykryli sme ale dlhy z minulosti. Som si ale istý, že presvedčených nepresvedčím, nech je realita akákoľvek.

10:17:35 - otázka od: ondro chcel by som vediet kto bude posudzovat ci otazka bola vtipna? Vy pan kascak?? skoda ze ma ziadna vtipna nenapada neviem kto, dúfam, že to nebudem musieť byť ja... Uvidíme na záver...

10:19:57 - otázka od: Michal Urban Ahoj Michal, chcem sa spýtať, prečo slovenský národ len raz do roka vie, čo je to kvalitná hudba a nechá v úzadí všetky tie music summer a fun-expres festy (myslím, čo sa týka toho veľkého boomu a návštevnosti a atraktívnosti) a nefunguje to aj v éteroch rádií a hudby celkovo? (PS: za Basement Jaxx a Ting Tings som Ti nesmierne vďačný, raz som ich nemohol vidieť (operácia), ale teraz si to už nenechám újsť, ďakujem) Je dobre, že sú aj tie festivaly, ktoré menuješ. Rádiá sú hlavne o predaji reklamy a hrajú to, čo počúva väčšina. Je tu internet, myslím si, že ľudia na Slovensku hľadajú, čo sa v hudbe zaujímavé deje, my sa snažíme vyberať naozaj dobre.

10:20:29 - otázka od: Branislav Rác Už ste mali na pohode živého bažanta ? Nie. Len Branko Jobus vypúšťal minulý rok živé holuby...

10:23:11 - otázka od: Lukas Mas rad Rytmusa? S Rytmusom sa dá dobre porozprávať, hudobne a textovo je pre mňa ale mimo. Nepáčia sa mi ani jeho navážania do rodičov svojich "oponentov", je to lacné, nepáčia sa mi pochybní chlapíci v jednom jeho klipe. Škoda.

10:24:10 - otázka od: Mofo Chcem Ti len popriať a celému kolektívu pripravujúcu Pohodu veľa elánu a radosti v príprave festivalu :) Ste No.1 na Slovensku !! Aký je Tvoj sen aby vystupoval na festivale ? A dostala ma video upútavka na Pohodu. Veľmi cool. Odteraz má rád zmrzlinu "Pohoda". Ďakujem. Je mi ľúto, že som nestihol takých ľudí ako Johnny Cash, či James Brown. Chcem Toma Waitsa.

10:24:29 - otázka od: LukasJ serus Kaščo budu na bazant pohoda predávať aj lekvárové palacinky? ak hej tak by som tie listky chcel :) Myslím si, že sa budú predávať aj lekvárové...

10:25:44 - otázka od: lukas zdravim. chcem sa spytat, ze ci navstevnici ktory si kupia listok ZTP budu mat take iste naramky ako ostatny alebo budu rozdielne??? a cena bude tych 19 EUR ako je napisane?? dakujem. Áno, cena bude 19 eur. Budú mať rovnaké náramky, budú ale vpúšťaní na preukaz služobným vchodom - v minulosti nám žiaľ niektorí ZŤP zľavy zneužívali a predávali lístky a náramky pred bránami, preto bude vstup kontrolovaný.

10:27:25 - otázka od: znova_ja Michal... The Joy Formidable a Travis sa prekryva. Prosim Ta, nieco s tym spravte. Viem ze to je nerealne, ale... Vadi to asi zatial kazdemu koho poznam. Pozriem sa na to, aj keď prekrývanie je bežné a som rád, že by ľudia niekedy chceli vidieť naraz viac vecí. Na 99% to ostane tak, ako to je, definitívna verzia programu bude ale až začiatkom júla.

10:27:52 - otázka od: roman Co si myslis o činke važiacej 5 kilogramov? Nič, s činkami našťastie neprichádzam do styku.

10:29:07 - otázka od: Majo Co tak si niekedy uzit POHODu ako divak? Ako byt pri organizacii do nejakeho momentu, kedy si este nieco dobre namiesas do programu co ta isto potesi a nechas sa prekvapit co ti organizacny team (ktoremu by si nechal volnu ruku) predstavi. Viem Pohoda je tvoje dieta, ale isto by si si ju uz raz chcel uzit aj sam, no nie? My si ju užívame iným spôsobom. Máme skvelý tím a ja si neviem predstaviť, že by som festival nerobil aktívne.

10:29:58 - otázka od: tondik Co tak vystupit na jednom podiu bez ladu a skladu a Radiohead? Viem, viem pekna vizia ale neviem na koho by som sa viac tesil =)Idem aj tento rok a tesim sa vsetko... Ďakujem... Prvá skupina neexistuje, druhú sa nám zatiaľ nepodarilo získať, raz ale ešte možno zahrajú obe...

10:30:29 - otázka od: lapaj makám so zbíjačkou a prídem na pohodu strašne narobený...budú aj masáže? a aké sa budú predávať energy drinky? Dakujem. Masáže budú. Bude Semtex a ich rôzne výrobky.

10:30:53 - otázka od: Lukáš ahoj mám jednu otázku..na festivale som ešte nebol...bude sa tam predávať(čapovať) aj pivo zlatý bažant? Jasné.

10:32:29 - otázka od: lister naozaj su fotoaparaty az taky problem? ak nemam zaujem fotit umelcov, mam sa aj tak bat - ze mi fotak roztrieska nejaky sbskar? Pre nás sú foťáky neni problém, zákazy vyžadujú skupiny, resp. ich agenti. Počas 12 rokov sme nikomu žiaden foťák neroztrieskali, ak nebudeš používať blesk, môžeš fotiť, len sa vyhni foteniu headlinerov, tam by sa mohlo stať, že by si musel zmazať celú kartu.

10:33:02 - otázka od: miroslav Miso vies aky je rozdiel medzi svokrou a pivom? -ziadny obe su najlepsie chladene mimochodom skvely festival...neplanujes zavolat Save the Cookie ci Milana Lieskovskeho? Ja mám skvelú svokru... Teraz neplánujeme nič, len sa sústreďujeme na tento rok...

10:34:00 - otázka od: miriam Dobrý den p.Kascak..ako sa mate ..ake je vase najoblubenejsie jedlo:) Mam sa dobre. Mám rád všeličo, nemám jedného favorita.

10:34:19 - otázka od: Tomas Migota Oslovil si pripadne chystas sa oslovit Manu Chao ? Áno, oslovujeme ho každoročne, naživo je úžasný.

10:35:26 - otázka od: Tomas Vies si predstavit, ze budes organizovat Pohodu aj o 40 rokov a behat po areali trencianskeho letiska s palickou alebo nebodaj na vozicku a jacat pri vystupeni nejakej rockovej skupiny? Áno. Viem si to predstaviť, len to nemám vo svojich rukách.

10:38:41 - otázka od: Dusan Hrnciar Ahoj. S kym by si chcel (ak by si mal tu možnosť) zahrať v jednej kapele??? Napríklad s Petrom Kaščákom, Martinom Beďatšom, Rasťom Kubicom, Petrom Kohoutom a Petrom Slameňom. Aj s Braňom Jobusom, Marekom Minárikom, Pavlom Poliakom, Robom Piťom, Marcelou Derevencovou, Danom Salontayom, Slavom Solovicom. S Korzárom a Pankáčom. S Radom Ambrózym, Jurajom Illavským, Jánom Solovicom. Aj so Štemplíkom, Matúšom Vallom, Teom Heribanom. A s mojim najstarším bratom Mariánom.

10:39:29 - otázka od: Tatiana Dobry den Michal, ten nazov Bazant pohoda, to je od bazanta na cikanie, co sa pouziva v nemocnici ? Nuž... Nie, my máme nášho generálneho partnera radi...

10:40:09 - otázka od: Rumcajs Ahoj Mišo, ktorý interprét ti v celej histórii POhody urobil najväčšiu radosť? Fakt by som chcel iba 1 jediné meno. Pre mňa to boli Ska-P. Ale ani Garbage neboli zlí :o) Orchester SND.

10:40:47 - otázka od: Daniel Chcel by som sa opytat, ako to vyzera do buducna s miestom konania festivalu Pohoda, ktorym je v sucasnosti Lestisko Trencin? Mate uz zazmluvne konanie Pohody aj na buduci rok na tomto mieste? Pripadne uvazovali ste uz aj nad inymi alternativami, akymi? Nad inými alternatívami sme neuvažovali. Zmluvu máme na tento rok, dúfam ale, že ostaneme na lestiku aj v budúcnosti, je to úžasný priestor.

10:41:11 - otázka od: Brano pekny den, v nadpise clanku ste titulovany ako "otec Bazant Pohody", o par rokov Vas premenuju na "dedka Bazant Pohody", co Vy na to? Môže byť. Kiežby...

10:41:25 - otázka od: Brano zdravim, moj 2 mesacny syn zacal svoje prve la-la, mate chut si s nim zaspievat duet na Bazant stage? Založíme kapelu?

10:42:49 - otázka od: Jozef "Ffractal" Ahoj michal, neuvazujes nad tym, ze by si zapojil do programu uz teraz aj tvojho synatora?... Mohli by ste napriklad spravit taky vesely retro navrat v podobe specialnej edicie Pohoda mineralky s nazvom "VINCENTKA"... viem si predstavit uz aj namet na etiketu !:) Nie, nech si Vincko užíva svoju pohodu v detskom parku. Vincetnka je výborná...

10:43:14 - otázka od: Krausová -babička Miško, nepýtam sa, len blahoželám a v tomto roku chcem vyhrať súťaž o najstaršieho účastníka. Vlani som to bola určite já /75/ No neviem neviem či ste vyhrali, ale teší ma, že sa chystáte opäť.

10:43:49 - otázka od: Michaela Balazecova dobry den, ja by som sa chcela opytat ze ci aj vasi rodicia chodia na pohodu a ci si tam pridu na svoje ;] dakujem Áno a vždy sa tešia. Chodia aj na Vítanie slnka a takmer na celý program.

10:44:05 - otázka od: Katarina Kovacova A preco neposlat dva listky na pohodu prave mne??? :-))) Uvidíme...

10:44:57 - otázka od: Lubinka Ahoj Michal! Keby som ta pekne poprosila,nevedel by si mi vybavit pracu v .tyzdni?alebo u teba v time?:)))som velmi komunikativna a viem varit uzasnu kavu:)))pekny den!!! Ďakujem, ale nateraz sme plní. Týždeň vybaviť neviem.

10:45:17 - otázka od: Frantisek Dobry den. Da sa niekde prosim kupit DVD dokument Pohoda 2008? Dokumen o Pohode 2007 na vasej stranke som uz videl niekolko krat, a je to pocas roka vyborne pripomenutie vasho festivalu. Dakujem. Na DVD nie je, ale čoskoro ho zavesíme na stránku.

10:45:38 - otázka od: Maca Ahoj Michal, som v siedmom mesiaci tehotnosti a slubujem, ze ak vyhram listok a predcasne neporodim, donesiem na festival noveho Pohoda fanusika este v specialnom baleni :-) Mile...Ďakujem za dôveru.

10:46:52 - otázka od: martin cau michal. date tento rok s parou parne valce? Neviem neviem, Matúš Vallo je neriadená strela. Cestou sem hralo v rádiu Bee Gees a ja som premýšľal, čo to s vami urobí. Matúš je ich fanatický fanúšik, tým pádom je jeho nevyspytateľnosť vysvetlená.

10:47:48 - otázka od: Filip Prežívate aj vy pohodu pocas Pohody? :) co robite pocas festivalu?uzivate si ho aj vy?mate asi dost starosti vsak ? :) vela stastia prajem Počas festivalu musíme byť v strehu a dohliadať, či všetko funguje. Ďakujem.

10:48:29 - otázka od: Katrin Strasne,strasne sa tesim na Pohodu.Otazku nemam:}, len sa ti chcem podakovat ,ze dokazes na slovensku urobit taky dobry a kvalitny festival akym Pohoda bezkonkurencne je.Uz len tri tyzdne,juchuu. Ďakujem. Veru, už len tri týždne, mal by som odísť pomaly do práce...

10:49:53 - otázka od: keke zdravicko, 1.) je mozne, ze sa bude posuvat/ demontovat oplotenie medzi stanovym taborom Opatovce a samotnym arealom( tak, ako sa vlani demontovalo zo stvrtka na piatok, potom sa zacalo hufne stanovat smerom pred Metoo stage)? Predminuly rok tam plot sluzil na akusi medzikontrolu navstevnikov stanovy tabor/areal. Ako to bude s tym plotom "letos"? 2.) bude i za poplatok k dispozicii chladnicka? Dakujem pekne za odpovede. Chladnička je k dispozicii v každom stanku zdravotnikov bezplatne - na lieky. Budeme mať ale aj raňajkovy stan s chladničkami, kde si budete môcť odložiť aj svoje potraviny. Priestor pred druhým open air stageom budeme chrániť, netreba sa obávať.

10:50:44 - otázka od: palinko100 pozdravujem pána Kaščáka,pamätám si jeden z prvých koncerttov na garde -Bez ľadu.....aby som nezabudol na otázku, Čo to je prosím Vás Bažant Pohoda????????? Ahojte Ďakujem, aj ja si to ešte pamätám... Dúfam, že Bažant Pohoda je festivalom, kde sa ľudia cítia dobre.

10:50:54 - otázka od: najvtipnejsia otazka hihihi ahoj, som najvtipnejsia otazka a tesim sa na velmi na pohodu hihihi :-) Hi hi hi?

10:51:02 - otázka od: KARLOS MICHAL AHOJ, STALE PISES MODRYM PEROM? Aj.

10:51:36 - otázka od: Vanya Ahooj Michal, Chcel by si niekedy zahrat priemyselny folklor s Brankom Jobusom? To nechám na neho a jeho brata, sú v tom veľmajstri.

10:51:59 - otázka od: Jans Michal ahoj, vravel si, ze o buducnosti letiska TN ako posobiska festivalu prave prebiehaju jednania. Nie uz je znamy nejaky vysledok? Na festivale si totiz chceme kupit listky uz na dalsi rocnik a nie som si isty, ci by sa nam chcelo trepat napriklad do Ciernej nad Tisou, keby sa tam Pohoda prestahovala... :) Mali by sme ostať na letisku.

10:52:08 - otázka od: pablo Stalo sa ti uz niekedy, že si počas koncertu niektorej z kapiel dostal chut zapchať si uši a v duchu si sa pýtal: prečo sme sem vlastne týchto volali? Áno.

10:52:18 - otázka od: Vlasto Budu aj v tomto roku nejake smiesne sprievody (spievajuce hare krisna napriklad), ktore budete nahanat po letisku? Nie.

10:53:07 - otázka od: lacifuk ahooj Misko..dakujem za faajn festival..kazdy rok je lepsi a lepsi...chcem sa spytat..ci budu tento rok aj krisnovci...minuly neboli neviem co sa stalo...hare hare..:):):)tesim moc..odratavam dni..ako by som bol v base.) Nie, nebudú. Porušili v minulosti viacero vecí, na ktorých sme sa dohodli.

10:53:41 - otázka od: Pohodak Ahoj Michal, mozme sa tesit na poriadnu svetelnu aparaturu v O2 stane? Zabezpeci CSOB bankomaty aj banku? O2 Aréna bude ešte viac "vytunovaná" ako v minulom roku. Bankomaty budú 2, banka nebude.

10:54:53 - otázka od: pan G. nazdar miso, zaujima ma co bude noveho v O2..a tiez co s VJ´s..? a kolko tak priemerne schudnes pred a pocas festivalu?spis vobec alebo musi byt stale v strehu? gud lak:) Spíme máličko, počas festivalu hodinu denne. VJi budú opäť Microchunk z Anglicka. Schudnem asi 5 kíl (resp. 5 kilov, ako hovorí Veronika... a ja tiež).

10:55:11 - otázka od: Ivan Kedy sa mozme tesit na mapku arealu? Začiatkom júla, základy ostanú ako v roku 2008.

10:55:25 - otázka od: luky chystate sa na Pohodu aj Vy? Fíha, áno a to už čoskoro.

10:55:33 - otázka od: Radovan Vrškový Chcel by som sa spýtať, či spravíte nejakú špeciálnu stage pre komediantov typu Slota :-) ? Určite by sme sa dobre pobavili. Nie.

10:55:54 - otázka od: Michal Misko, ty si asi najviac v pohode clovek co poznam, dokaze Ta nieco aj nasrat? ale myslim poriadne tak ze vsetko lieta a hadzes o zem vysielacky;-)? Ďakujem, dokáže.

10:56:14 - otázka od: martin Este jedna otazka. Chyba mi tam Vec. Ked nevystupoval minuly rok myslel som ze tento rok uz bude. Boji sa ze by si zase rozbil makovicu? Diky. Vec je kamarát, nezmestil sa nám...

10:56:40 - otázka od: Vlasto Bude mat Bazant kinematograf lepsie/dostojnejsie/cistejsie miesto ako minuly rok? Kedy bude mapka festivalu s vyznacenim podii? Vdaka. Áno, budeme priestor pred plátnom strážiť. Mapka bude začiatkom júla.

10:57:45 - otázka od: Brčo Ahoj Misko. chcel by som sa spytat ci areal pohody bude o nieco vacsi kedze tento rok tam zase pride o nieco viac ludi, pretoze minuly rok to bolo dost krute hlavne ked mali ludia stany asi tak 30m od stagu.dik moc a vela stastia 30m od scény žiadne stany neboli, letisko je veľké, skresľuje. Areál bude trochu inak riešený, netreba sa obávať.

10:58:05 - otázka od: falco Neplánujete súťaž o najoriginalnejší hudobný nástroj? veľmi by som sa tešil na tých exotov ,ktorí by hrali a na čom všetkom by hrali ... Pozrite si Hurra Torpedo a máte víťaza...

10:58:12 - otázka od: Vlado chceš bitku? Au.

10:58:47 - otázka od: Vlasto Preco sa iny letny festival Dohoda? O co im ide? Dakujem. Treba sa opýtať ich. Možno nosia Abidas.

10:59:00 - otázka od: Vlasto Nechystate nejaky "Tribute to Jaro Filip?" Vlasto Niekedy určite áno.

10:59:09 - otázka od: lapaj makám so zbíjačkou a prídem poriadne narobený,budú aj tento rok masáže? Lapaj, budú.

10:59:26 - otázka od: JA už ši dakedy cahal repu? Samozrejme, na gymnáziu. Príjemná brigáda.

10:59:46 - otázka od: graspo Ahoj, pohoda je multizanrova. Aky najvacsi extrem si tam v ramci miesania stylov videl u divaka? Nieco ako punker dojaty Hegerovou, alebo pogujuci intelektual v pokrocilom veku...? dik Toto všetko sa u nás deje bežne...

11:00:14 - otázka od: Tomáš Profant Tečie Dunaj? Ako sa pozerám z okna, tak áno. A stúpa...

11:00:27 - otázka od: stolicka Ja by som sa chcel spytat, ci sa na Pohode niekedy dockame Meliskovho free stajlu. Prepáč, ale nepoznám.

11:01:19 - otázka od: Axo Ahoj Miso. Mam 1 otazku s podotazkou - a kedy bude na pohode Bez ladu a skladu a kedy uz bude na pohode nejaky ozajstny metal, alebo aspon nejaky hardrock. diky! Bez ladu určite nebude v tomto roku, možno o rok. Metal? Kukni si napriklad Pendulum - iná verzia tvrdej hudby. Tradičný metal asi robiť nebudeme.

11:01:55 - otázka od: sme.sk misko nechcem sa nic pytal pretoze uz takmer vsetko viem,chcem sa podakovat za perfekny festival... Aj ja ďakujem.

11:03:53 - otázka od: juro ahoj, ako sa ti paci Ivan Tasler, ako spevak a autor, odhliadnuc od jeho verejneho vystupovania ? dakujem Mne sa moc nepáči, nasadol mi jeho štýl spevu (lezie mi na nervy aj môj vlastný...). Ako autor popových pesničiek je výborný.

11:04:19 - otázka od: mandolinka dobrý den, chcem sa opytat,ci budu ranajky do stanov(pocula som,ze to bude nova sluzba) predlzene aspon tak do druhej? :) Áno, ale iba v hoteli kempingski. Viac na www.kempingski.com

11:04:31 - otázka od: Kiso Chcem sa spytat ako to bude vyzerat so stvrtkovim programom. Ci bude otvoreny cely areal alebo iba jeho cast. Thanks Bude otvorený celý areál.

11:05:19 - otázka od: Julka sakra, listky na pohodu vyhrat chcem, ale som v praci a nic moc vtipne ma nenapada, tak tak nasilu:): kam odlietaju organizatori po skonceni pohody?zhromazdia sa pred odletom na elektrickych vedeniach a priletia opat o rok? Mila otazka... Do polky augusta este pracujeme, potom mame tak 3 tyzdne pauzu, ja napriklad idem do Chorvatska.

11:08:19 - otázka od: miska sekulova napiste mi preco ste taky arogantny clovek hm????ze len chcete zarabat na vsetkom,,, Je mi ľúto, ak na Vás pôsobím arogantne. Neviem, čo myslíte druhou otázkou, ak si ale myslíte, že zarobíte na niečom ako je festiavla Bažant Pohoda, tak to nerobte. Samozrejme, chceme byť ekonomicky zdravý festival, v minulom roku sme skončili v pluse, ale nevykryli sme naše dlhy.

11:09:56 - otázka od: Miro Ahoj Michal, keby si isiel na Pohodu ako účastník nie ako organizátor :) čo by ti na nej chýbalo resp. čo by si na nej zmenil? Robím ju najlepšie ako viem, mám okolo seba skvelých ľudí, ktorí dávajú pozor na každý detail (pozdravujem 3x Katku, Vejku, Janku a samozrejme Geška... a aj ostatných). Snažíme sa vychytávať chyby, chodíme aj na iné festivaly.

11:10:07 - otázka od: Lucia Cim chces byt, cim chces byt? udavac, udavac Cim chces byt, cim chces byt? udavac ......... Tak tak.

11:12:26 - otázka od: Vlasto Preco ste nepozvali nasho najlepsieho sudcu do tanecneho stanu? Fíííha! Ak by sa úroveň sudcu merala tanečkami v Smotánke, tak je víťaz jasný... Žiaľ, od počtu záberov v estrádach kvalita sudcu nezávisí...

11:12:51 - otázka od: Juraj Zdravim Michal, nesiel by si so mnou v sobotu na Pohode na pivo? Vies, aby si sa tam "nenudil" :) Nie, my máme zákaz pitia počas celej Pohody. Možno nelako...

11:13:38 - otázka od: Kristina Uz ste si kukali aj nejaku predpoved počasia na dni ked bude festival? Nie, počasie bude a my musíme byť pripravení. Pohoda sa dá užiť aj za dažďa, najhorší je vietor. Počasie nie je v našej moci a ja dúfam, že k nám budú vyššie sily milosrdné.

11:13:56 - otázka od: Matúš Toto vtipná otázka asi nebude, ale vstupenky za optimistickú odpoveď oželiem: Ahoj Michal, ako to vyzerá s Pohodou na letisku budúci rok?? Už sa trochu posunuli rokovania ďalej?? Ďakujem Vyzerá to dobre.

11:14:34 - otázka od: slnecnica ahoj michal, uz sa tesis? a naco najviac? Už sa teším na ten moment, keď letisko ožije...

11:14:41 - otázka od: jakube Hlavne nech sa daríí.. Podobne.

11:15:49 - otázka od: LLcoolT Ahoj Michal, no moja otazka je jasna. Dokedy budete na Pohode ignorovat nasich ''slavikov'' ved aj to je hudba! ;-) Myslím si, že popové kapely majú priestoru dosť. Aj my mávame na festivale pop, ale len v minimálnej miere.

11:16:16 - otázka od: furia ahoj michal. si zadany? No, meno pisateľky znie lákavo... Ale som ženatý.

11:17:14 - otázka od: majka Ahoj Michal, 3 rocniky pohody som vynechala kvoli materskym povinnostiam. tuto pohodu si ujst nenecham, uz v stvrtok vyrazame, cestou odovzdame synceka starym rodicom a hura na pohodu!!! a moja otazka, aky bicykel pouzijes tento rok? Značku neviem, prepašoval som si ho v deväťdesiatych rokoch z Francúzska...

11:17:27 - otázka od: Matúš Ahoj, vieš čo sa stane s ovečky keď jej odrežeš obe nohy??? Neodrežem!

11:17:41 - otázka od: jaroslav naoľejovane ložiska na bycigľu? Áno, po generálke...

11:17:48 - otázka od: lubenka_n Keby si bol Peter Pan, kam by si si ODLETEL ? Je mi dobre tu.

11:18:12 - otázka od: Majkl Ahoj Michal. Budu tento rok na Pohode zapasy televiznych moderatoriek v bahne? Žeby? Nie nie nie.

11:18:57 - otázka od: Stano Caves, Co hovoris na nasledovné /zákulisné/ tvrdenia? 1.CHUCK NORRIS PRIDE na POHODU!!!!!..........a zabezpečí pekné počasie …..len tým že sa usmeje? 2.Chuck Norris spraví doprovod Patti Smith na husliach? 3. Festival Pohodu nezaložil Kascak ale vynasiel Chuck Norris? P.S......čo takto Chuch Norris stage ?:-) Nájdi si niekde fotku Martina Jenču - Žltého, ktorý nám robí grafiku a pochopíš, kto je Chuck Norris.

11:19:29 - otázka od: Stifado Misko, ktoreho profesora si najviac neznasal na gymnaziu? Nepoviem...

11:20:03 - otázka od: Rasto Ahoj....Michal kolko bazantov sa zucastni Bazant pohody??? Asi nula. Pollitrovych veľa...

11:21:07 - otázka od: gavoja Zdravím, doriešilo sa pre tento rok vetranie uzatvorených arén? Z tej menšej arény sme urobili open air arénu - pod názvom ČSOB aréna. Bude to krásna scéna... O2 aréna bola OK, aj Ganier Aréna.

11:21:51 - otázka od: Matus ?ňed send šám ýkA : ukzáto otút an šeivopdo ič ývadevz moS. ošiM johA .ýrbod mokleC

11:22:23 - otázka od: Katulka Som tehulka ... myslite, ze aj s bruskom si na Pohode pridem na svoje? Áno, len si dávajte pozor na prílišný hluk a samozrejme nechoďte do "kotla".

11:22:36 - otázka od: MIRO REMO Máš rád kalendár krížovkára? Čo to je?

11:23:06 - otázka od: Koki Chcem sa spýtat, či takýto festík je rentabilný respektíve cimoze "oteckovi pohody" vyniest pekný balík.. :)) Festival má stále dlhy, dúfam, že sa z nich za pár rokov dostaneme.

11:23:20 - otázka od: Ono Nepozvete tam nabuduce Paris Hilton? Zaspievat, pozabavat...ved sme multizanrovi, :D samozrejme, len trapne zartujem, ale vas nazor chcem pocut! :) Nepozveme.

11:23:36 - otázka od: lenka ahoj, nerozmyslali ste o tom ze by ste na pohode zriadili sobasnu kaplnku? sme sa bavili o tom ze by to bolo celkom vtipne mat svadbu na pohode... :D Je to možné...

11:24:26 - otázka od: homeboy0 Chcem sa spytat ci sa bude dat doniest do arealu, aj nejaka ta slivovica vo flasi od mineralky? Áno, len v plaste prosím, sklené nádoby musíme brať. Odporúčam ale nenosiť si tvrdý alkohol, festival si užijete lepšie bez neho.

11:24:37 - otázka od: Peter Ideš na Pohodu? Kam?

11:25:18 - otázka od: koivu cafko, Mišo teším na pohodu spolu s celou mojou bandou a cem sa Ta spýtat, že či si 3aja týpci z Hurrra Torpedo nosia tie spotrebiče na ktorých nakladajú na svojich vystúpeniach vždy až z Nórska? Lebo ja mám doma na dvore všelijaké staré spotrebiče,aj šporhel a tak a jeden komplic mn dokonca starú chladničku. Možem to poskytnúť uplne zadara, ked sa to dobre ozvučí tak to bude šupa, he..:)Nebývam až tak ďaleko od Trenčína, treba len vetriesku... :)Tešíme šeci na nich a aj na celý skvelý víkend v Trenčíne....:) Zabezpečujeme to my, ale už máme všetko. Je to pekná kopa... Každopádne ďakujem.

11:25:47 - otázka od: Adam Cerny MIchal, moj kamarat, spoluziak z vysokej je z Trencina a vzdy nam tvrdil, ze ty si gynekolog. Je to pravda? Nie je, môj brat je gynekolog.

11:26:17 - otázka od: Peter Dobrý deň, podarí sa Vám niekedy pritiahnuť Radiohead? :) Možno. Nič sa ale nestane, ak nie. Na svete je veľa úžasných kapiel.

11:26:43 - otázka od: Karci Nazdar Miso, a preco je kazdy rok Pohoda ked by to mohla byt aj Lahoda?neuvazoval si nad tym to premenovat?xixi Lahodu už niekto robil...

11:27:47 - otázka od: boy neuvazoval si o pricesku? Áno, starneme. Neuvažoval. Nemám problém s mojimi garážami (termín vymyslel Matúš BeeGees Vallo).

11:27:53 - otázka od: lollipop ale tanga si uz mal na sebe, ze? Nie.

11:27:59 - otázka od: barba bude uz tento rok konecne na pohode vystupovat elan? Nie.

11:28:54 - otázka od: daska Je mozne, ze by niekedy v buducnosti vystupili take perly slovenskej sceny ako no name, gladiator, elan ci spievajuci kadernik ? Možné to je, nateraz nie. Chceme dávať priestor inej hudbe.

11:30:19 - otázka od: monika dobrý deň,nemáte pocit, že s rastúcim počtom návštevníkov sa vytráca jedinečná atmosféra pohody?...a Váš najsilnejší zážitok, čo sa pohody týka? Nie, dúfam, že napriek nárastu počtu ľudí je festival stále útulný. Veľmi silné sú Vítania slnka a koncerty vážnej hudby o dvanástej v sobotu. A najdôležitejšia je atmosféra.

11:31:00 - otázka od: boy Michal mal si uz sex na pohode? :)) Nie.

11:32:04 - otázka od: Wlado Ahoj Michal! Citam .tyzden a aj Tvoje usi. Som rad, ze sa vzdy aktivizujes tam kde je to potrebne a nikdy nie si ticho. Co sa tyka vtipnej otazky: Ako dlho by si musel zapustat bradu, aby si sa mohol stat predseda Najvyssieho sudu resp. ake dalsie "dovednosti" by si musel mat? Ďakujem. Nechcem byť predsedom Najvyššieho súdu, lebo cestou tam by som musel robiť veci, ktoré robiť nechcem...

11:32:37 - otázka od: Lukas ahoj Michal ja som si vsimol na stranke Max Romea ze ma miesto Slovakia Slovenia nemate v tyme niekoho kto taketo veci kontroluje? Občas to pozrieme, ale nemôžeme opravovať chyby na stránkach všetkých našich umelcov.

11:33:08 - otázka od: Werkin Bude aj tento rok na pohode plavajuca podlaha? Nerozumiem, podlaha bude v arenach i v destkom kutiku.

11:34:20 - otázka od: Aviator 17. jula budem prelietať na svojom lietadle a budem musieť nudzovo pristať na miestnom letisku Trenčín a počul som že vy tam organizujete nejaku párty či čo,moja otazka znie či by ste mohli mi to tam od 17.00-18.00 vypratať? snad vam to nesposobí velke starosti Keďže ide o vaše lietadlo a nepredpokladam, že mate nejakú veľkú mašinu, tak môžete pristáť na trávnatej časti letiska. Tá funguje aj počas festivalu...

11:35:17 - otázka od: pan G. ako ist s priatelkou na pohodu a nepohadat sa kazdy rok ako zvierence??? posluchat alebo vymenit?..need advice! Dobrá hádka niekedy pomôže... nevymeniť, skúšať ďalej.

11:35:26 - otázka od: pohoda myslis, ze vyhram v pohode dve pohodove vstupenky na pohodu? neviem neviem...

11:35:31 - otázka od: Chloe Myslíš si že Desmod odpália na Pohode ich pecku Lavíny? Nie.

11:35:43 - otázka od: martin Je tento chat, alebo ako by som to nazval, pre teba urcitym odreagovanim sa od kazdodennych starosti spojenych s festivalom, kedze sa ta tu pytaju niekedy vazne hluposti? Áno.

11:36:09 - otázka od: peter Ahoj Michal, už teraz sa teším na tohto ročnu pohodu. Chcem sa opýtať či máte dosť spotrebičov pre Hurra torpedo. Pivo po 1 euro je dobrá správa. Spotrebiče máme. Je to najvtipnejší rider, aký sme kedy mali...

11:36:38 - otázka od: Lucia Ahoj Misko, budes aj ty na Pohode? A inak byvam pri letisku v TN a babka si dala namontovat kvoli tebe nove plastove okna, myslis, ze si uzije za tie tri dni jej telenovely? Budem. Babka to snáď vydrží - prípadne ju vezmi so sebou.

11:37:47 - otázka od: ujo Elvys Zdravim Miso. - Chcel by som sa ta opytat ze ci by sa nedalo naplnit do tych hasickych aut neaky mok ???? (pivo,rum, alebo bazovy sirup). Nech sme vsetci polepeny... ;)) Radšej nie...

11:38:05 - otázka od: Ivan skoro som zabudol, ako to vyzera s tym letiskom, mozme byt v klude a uvidime sa tam aj dalsie roky? Vyzerá to dobre.

11:38:26 - otázka od: Iz Ahoj Misko! ja nemam otazku:)ja len dakujem za to,ze mam kazdy rok Vianoce aj v lete!:)na letisku v Trencine..:)vela energie do poslednych 20 dni!papaaa Ďakujem.

11:39:09 - otázka od: palacinka Kolko litrov festivalovej kofoly alebo piva zvladas bez toho, aby si sa musel ist uvolnit?:-) Juj, pivo cez festival nepijem (iba nealko), pijeme hlavne vodu. A kavu.

11:39:19 - otázka od: villiam Chcel by som sa spytat ci by nebolo mozne pozvat p. Slotu na pohodu aby uskutocnil vojensku prehliadku-stihacku ma, tanky vie riadit tiez takze? Nie.

11:39:26 - otázka od: Veronika Mareková Chuck Norris ide na Pohodu? Pohodaa :0) Jasné!

11:39:51 - otázka od: Palo Kedy bude na pohode opat vidiet skupinu The Prodigy? Neviem. Niekedy by som si ich rád zopakoval.

11:41:41 - otázka od: Juja Nevenujeme vstupenky panovi Ilkovi nech namixuje pocasie? Počasie mixuje niekto iný. Ten je na Pohode každý rok, dúfam, že príde aj teraz.

11:43:04 - otázka od: Raduz Ahoj Mišo. Kedy bude potvrdené, že POHODA bude pokračovať na letisku v TN? A na koľko rokov by to malo byť? Nech si môžem kúpiť lístok na trenčiansku Pohodu 2010 čo najskôr. Verím, že festival by ostal takým akým je aj mimo letiska. Nemáme ale dôvod meniť miesto a rokovania sú OK. Myslím, že ostaneme na letisku aj v budúcnosti. Istotu budeme mať niekedy na jeseň.

11:44:08 - otázka od: Lucia Dobry den, chcela by som sa opytat, ci bude zabezpecene osvetlenie toaliet aj v noci, pred casom som tam po tme totiz nepekne sliapla. Budú tam lighty, osvetlenie v záchodoch byť nemôže, lebo by sa v nich nedalo byť - skúšali sme to, boli v noci úplne plné múch, komárov, morí a podobne...

11:45:01 - otázka od: Mato Dobry den,nemyslite si ze z globalneho a subjektivneho aspektu je Bazant Pohoda vlasnte bazirovanim vasej individuality? A preto by to nemala byt vec komunikacie ako to vidime ale vec diskusie? Dakujem Maťo, tomuto moc nerozumiem. O Pohode ale rád diskutujem... A diskutujem o nej s mnohými ľuďmi a celý rok.

11:45:23 - otázka od: Ivo Mergescik Ako si spominas na Skupinu Bez ladu a skladu? Ahoj Ivo, kde si? Napíš mi na michal@pohodafestival.sk

11:45:37 - otázka od: Tomas Dvorsky Ahoj Michal, Kedze moje meno by nemalo chybat na ziadnom dobrom koncerte chcem sa iba opytat kde a kedy si mam prevziat tie dve vstupenky :-)? Dobrý pokus...

11:45:44 - otázka od: Stanka Ahoj Michal. Ty si aky fesak :) Naozaj?

11:46:00 - otázka od: chrust ja nie som chruuuust ale proste iba chrust! Mne sa viac páči chruuuust...

11:46:13 - otázka od: fero Bude sa este nejak zasadne menit program? Nie, len detaily v časovom harmonograme.

11:46:55 - otázka od: Predseda Ahoj Kvaki, kedy bude uz na Pohode NENA ? Pozdravujem Natku a synatora :-)) Ahoj Caklosbohrer. Tebe tu Nenu snad spravim... Aj ja pozdravujem.

11:47:57 - otázka od: Stanka Ktory z koncertov bol pre Teba najvacsim hudobnym zazitkom? Ako divaka. Emiliana Torrini, The Prodigy, E v roku 1986, CHVM v 80-tych rokoch. NA festivale Orchester SND a The Blind Boys of Alabama.

11:48:34 - otázka od: podpriemerny prijem Budu navstevnici dopredu vediet, ci sa v tesco minimarkete bude predavat cerstve/mrazene maso/vyrobky?dik Mrazene maso nie, len zakladne potraviny a vybavenie pre festivalovych navstevnikov.

11:50:07 - otázka od: daska najlepsi koncertny zazitok zivota (ako divak) ? a tohto roku ? ktora kapela je ciernym konom pohody 2009 ? Úžasní sú všetci... skús Emilianu Torrini, Lay Low, Troya von Balthazar, koncert vážnej hudby v sobotu na poludnie, Vítania slnka, Warren Suicide, The Blind boys of Alabama, Laurenta Garniera, Jape, Kraak&Smaak. A ďalších.

11:53:14 - otázka od: Peter Dobry den!! Nerozmyslali ste zaviest pri vstupe do arealu take povinne podbradniky s takym vrecuskom najlepsie nejakej vyraznej farby?A preco? Aby si tento rok nik nepomylil moj spacak s takzvanym šablo-vrecuskom.Dakujem :):) Nie. Fíííha!

11:53:42 - otázka od: Trubica Keď už spomínaš Mroža, kedy bude súčasťou Pohody aj turnaj v spoločenskom hokeji? Bývalí fanúšikovia Sama Vraždu a ďalších skvelých hráčov už nemajú taký blízky kontakt na svoje športové idoly. Turnaje sú stále trikrát do roka, si vítaný!

11:53:48 - otázka od: oliver Dobry den, je prosim Vas mozne na Bazant Pohodu neprist? Samozrejme.

11:55:40 - otázka od: marianocka prečo pohoda poskytuje prítomným perfektnú produkciu populárnej performance? pričom pritom postuluje prázdninové pocity, prináša plno prekvapení, poskytuje pohostenie pre plné pupky, predvádza pestrosť podujatia? POHODA plní pôvod pomenovania pozitívne! :-))) Milé, mám rád takéto hry. Čítala si Stylistická cvičení od Raymonda Queneaua?

11:56:07 - otázka od: Dusan Hrnciar Modlis sa aby festival dopadol super??? (pocasie, vela ludi...) Hlavne pre to robíme maximum.

11:56:17 - otázka od: Andrej Michal uz si volal do Ciny aby ti poslali tie rakety co zazenu dazd? Nie. Nechceme také...

11:56:46 - otázka od: Eva Ahoj Miso, chcem sa opytat- kolko uterakov kazdorocne "padne za obet" v umeleckych satniach Pohody? A inak normalna otazka: bude aj tento rok stanok s prazenymi karamelovymi orieskami??? 200? Zvyšok vyperieme a používame ďalej. Oriešky budú.

11:57:02 - otázka od: Jan Litavsky Caf--pocuvaj..nechcem ta znervoznovat, ale sa mi zda ze ti prave odtahuju auto. S pozdravom, vrátnik janko. Neodťahujú, som tu dole na parkovisku...

11:57:12 - otázka od: Zuzka P jaka bola otazka ? Aká bola odpoveď?

11:57:21 - otázka od: milan mam Ta stale rad. Aj ja Teba Milane...

11:57:44 - otázka od: Niso Ahoj, poraď: Borovičku s redbulom alebo čierna s bielou?? Čo je lepšie Borovičku nebrať.

11:58:09 - otázka od: daska Aky prirodny ukaz ste si kupili/vybavili na pohodu tento rok ? Duha bola nadherna. :) Dúha bola krásna, dúfam, že bude pekne.

11:58:24 - otázka od: CIKO ...Tak sutaz o najftipnejsiu otazku, hej? tak teda: CIM CHCES BYT, CIM CHCES BYT??? Áno áno.

11:58:40 - otázka od: hh je to dobre co robis! Ďakujem.

11:59:08 - otázka od: opat Stryko Fedor Ten "Nervak" este premyslim. Napadlo mi, ze ked Pohoda ma privlastok Bazant, ze ja by som dal "Nervak Kolibrik". Ale ine sa chcem spytat. Ste pripraveni aj na alternativu, zeby na letisku muselo pristat nudzovo nejake lietadlo pocas koncertu? Neďaleko sú Piešťany a Žilina a trávnatá časť letiska funguje.

11:59:33 - otázka od: misel Ahoj, ty si ten spevak z Desmodu? Vyrobena pre mna je super pesnicka. Nasiel som sa v nej. Som rád, že si sa našiel...

11:59:40 - otázka od: Dano Môžem prísť na Pohodu prezlečený ako cukrova vata? Jasné!!!

12:00:00 - otázka od: Vyvetrana Aj ty mas z toho take vetry, ze ako sa to na Slovensku cele vetri? Nemalo by sa tu trochu vyvetrat? Nemam...

12:01:28 - otázka od: marian Pan Kaščák,patrí politika na Pohodu? alternatívna otázka-patrí protipolitika na Pohodu?podla mna nie.prehodnotte svoje vyjadrenia Neviem, čo máte na mysli, na festivale sú zastúpené všetky názory, t.j. politika aj protipolitika aj nepolitika. Stačí si pozrieť program.

12:01:45 - otázka od: slivka ahoooj!chcela by som sa spytat ci je moznost ze na nejakej buducej Pohode budu the wombats?minuly rok to bohuzial nevyslo velmi som sa tesila...vdaka Pohode objavila tuto super kapelku!a Misko DAKUJEM za POHODU :))) Zatiaľ nie, agent je čudák...

12:01:56 - otázka od: dusan Ktoru kapelu by si nikdy na pohodu nepozval?? (senzus..:)) Je ich viac...

12:02:17 - otázka od: Stannokar kto vlastne si??? Popisok je vraj niekde tu na stránke...

12:02:22 - otázka od: nevo Bude aj Bistro Srdiecko? To je moj headliner. Áno.

12:02:41 - otázka od: Monika Juj, teraz neviem či mám ísť autom, vlakom alebo busom. Toľko dopravných prostriedkov a všetky v pohode! No nejako sa už dopravím a teším sa :) Odporúčam mimoriadne autobusy, alebo vlak.

12:03:08 - otázka od: slavo Kedy bude na pohode poriadna vytvarna vystava? Pre Ruda Sikoru priestor ako stvoreny a tento rok by sa aj hodil. Ruda Sikoru chcem veľmi. Výtvarníkov bude veľa.

12:04:18 - otázka od: Jakub Mna by len zaujimalo, preco podla vas je pohoda taka dobra a ina oproti ostatnym festivalom a ja osobne som este vzivote nebol na pohode, preco by som tam mal podla vas ist?? c(o: Snažíme sa robiť dobrý festival s dobrými službami, dobrým programom a servisom. Najdôležitejšia je atmosféra, pre ňu sa oplatí prísť a zažívať s rôznymi ľuďmi tri pekné dni.

12:04:28 - otázka od: Palo Hallooo? Halo?

12:06:15 - otázka od: Ľubo Dobrý deň! Organizácia veľkých podujatí, akým Pohoda nepochybne je, stojí nielen mnoho úsilia, ale i pevnej vôle a množstvo nervov a stresových situácií, najmä, keď sa niečo prestane vyvýjať podľa plánu. Práve vystavovanie sa stresovým situáciám je spojené okrem iného i s vypadávaním vlasov. Skúsili ste niekedy zistiť, koľko vlasov Vás organizácia jedného ročníka festivalu "stojí"? Alebo ináč, nechceli by ste pre zaujímavosť podobný test vyskúšať? Isto je viac spôsobov, ale asi je ľahšie vlasy pred a po spočítať ako ich hľadať..:-) Btw, typ na súťaž. Prajem veľa úspešných ročníkov Pohody - ??? zlatých vlasov Miša Kašťáka ;-) Nuž Ľubo, možno máš pravdu, mne to za to stojí. Sú aj dôležitejšie veci na svete, ako pár vypadaných vlasov, netreba ich počítať, chcem sa venovať dôležitejším a krajším veciam.

12:06:34 - otázka od: slivka ahoooj!chcela by som sa spytat ci je moznost ze na nejakej buducej Pohode budu the wombats?minuly rok to bohuzial nevyslo velmi som sa tesila...vdaka Pohode objavila tuto super kapelku!a Misko DAKUJEM za POHODU :))) A možno ich niekedy urobíme...

12:07:00 - otázka od: Loro Cau Miso, Riso Muller je pre mna srdcovka.. Trvalo dlho ho presvedcit nielen tento rocnik, ale aj pred rokom? Ake mas vyhliadky a predstavy do buducna, nesplnene sny s Pohodou? S pohodakmi?:) Drzim palce! Richard sa potešil... Bude to pokračovanie minulého roka.

12:07:34 - otázka od: dusan Kolko bude stat pivo? 1 euro.

12:07:41 - otázka od: cesnak Coho sa viac bojis Chucka Norrisa alebo Bubaka? Ani ani.

12:07:47 - otázka od: mrkva ahoj michal..mas pisára alebo pises sam? Sám.

12:08:00 - otázka od: batman Dobry den. Chcem sa spytat, co mam robit, aby kamosova velka hlava tak nevynikala v dave ludi na Pohode ako minuly rok??:) Nech len pekne vyniká.

12:09:08 - otázka od: fixxer Mysliš, že je lepšie byť plešatý a mladý ako ty, Mišo, alebo vlasatý a starý ako ja? Vidíme sa na Pohode! Neviem, ja nie som zrovna tinedzer... Myslím si, že počet vlasov a vek nie sú tým najdôležitejším...

12:09:17 - otázka od: miska awoj. ja by som sa chcela opytat, ci sa da ist na pohodu ako dobrovolnik. dakujem Už nie, sme plní.

12:10:30 - otázka od: Milan Hlavko Co je je pre Vas symbolom skutocnej pohody a nepohody? Pohoda - priatelia, rodina, hudba... Napríklad. Nepohoda - toho je veľa, niekedy až moc.

12:11:55 - otázka od: jankoo zdravim michal, na pohode som nebol uz dobre dlho, no nist vtipne ma nenapada... len otazocka na manazerov tanecnej sceny... par rokov dozadu som sa vytancoval na carla craiga, british murder boys, swayzak a podobne vecicky..nerozmyslate trosku rozsirit tanecny stage o viac hviezd/hviezdiciek? a este by ma zaujimalo, ci nemozete mat napriklad zora stage (sojove rezy mam radsej nez tesco alebo kofolu..) Zora stage je fajn. Myslím si, že máme úžasné tanečné hviezdy, úžasné. Laurent Garnier Live, MSTRKRFT, High Contrast, The Advent live, Pendulum a mnoho mnoho ďalších. Som si istý, že máme najsilnejší program v histórii.

12:12:16 - otázka od: ujo Elvys Cau Miso. SOm ti uz 2x pisal o hasickom aute ale mi nechcu uverejnit prispevok. By som vyhral te listky. Nie, sirup do hasičského auta nedáme...

12:12:31 - otázka od: boy Michal v praci pisem ciernym perom..no,a ze ina farba ako modra nebude :) Svet je našťastie pestrý...

12:12:50 - otázka od: Zdenek Chtel bych se zeptat, jestli existuje kapela, ktera by dokazala zruinovat vas rozpocet ... jestli existuje kapela, kterou si nemuzete dovolit pozvat ... a jestli toho v tom pripade litujete? Samozrejme, ale neľutujeme to vôbec.

12:12:59 - otázka od: 9djmr Na stranke mi chyba moznost ulozit si program festivalu do .pdf, nedalo by sa s tym nieco spravit? Niečo vymyslíme...

12:14:22 - otázka od: Ignac bajza Znamy je tvoj clanok v jednom tyzdenniku spred par rokov, kde si sa verejne obvinil Rytmusa v suvislosti s jeho utokom na rodinu Ivana Taslera. Je pravdou ze si tym len chcel urobit zadost poslednym dvom slovam piesne Udavac? Nie je to pravda. Zastal som sa Ivana Táslera, lebo útoky na jeho matku zo strany Rytmusa mi pripadali trápne, zbabelé a buranské. To si myslím doteraz.

12:14:46 - otázka od: patrik ahoj michal.pohoda je super nenecham si ujst ani tento rocnik aj keby som mal mat nohy dolamane tak to presedim v cajovny..mas rad caje a vodne dymky pri ktorych sa zastavy cas? Caje mam rad, nefajcim .,.. ani vodne fajky.

12:14:57 - otázka od: Palo Ahoj Michal, je nejaka sanca, ze na Pohode uvidime Patricka Watsona? Prepáč, nepoznám...

12:15:16 - otázka od: miso kedy pridu the cure? Možno niekedy prídu, oslovujeme ich každoročne.

12:15:28 - otázka od: Zoozana Ked som bola mala, tak moja najoblubenejsia pesnicka bola Udavac a spievala som ju nasim:)Keby tak zaznela na tohorocnej Pohode...co vy na to? V tomto roku určite nazahráme, ale ďakujem.

12:15:48 - otázka od: lister vcera som poslal otazku ohladom fotografovania, dufam, ze nebola len tak odhodena ;) Fotiť sa môže, len nie cez headlinerov a vždy bez blesku...

12:16:53 - otázka od: bambula ahojky Misko,aky najvacsi, ale uplne najvacsi trapas zazila pohoda ? Trápne bolo napríklad meškanie Wu Tang Clanu...

12:17:17 - otázka od: michal Myslíš si, že na Slovensku niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku sú tie festivaly lacnejšie a teraz, chvalabohu, že sú lacnejšie. Sú lacnejšie.

12:17:27 - otázka od: Peter Pán Kaščák, chcel by som sa spýtať, či sa niekedy objavia na Pohode nové objavy pop music ako pán Čečot alebo Hugo Chavez? Ani ani.

12:17:37 - otázka od: GabkoX Mnoho kôl vytvára súkolie, mnoho hviezd zasa súhvezdie. Čo vytvára mnoho žien? Súženie? Tak tak.

12:18:36 - otázka od: roman ahoj...tešíš sa momentálne viac na POHODU, alebo na POHODU po POHODE? Teším sa aj na úľavu po festivale. A ešte k predchádzajúcej otázke - mnoho žien vytvára aj parádne veci - aj v našom tíme vysoko prevažujú nad mužmi a my ich máme radi!

12:19:18 - otázka od: miska chcem sa spytat ci tam bude aj nejaka uschovna pre deti...hrozne chcem ist a oni nejaky limp bizkit nemusia Limp B u ná nebudú, tí hrajú na Topfeste. V detskom parku na Bažant Pohode je aj možnosť stráženia detí.

12:19:36 - otázka od: kukulo Skoda,ze nemas CT2.Bolo tvoje spanie na zaver ozaj take ''pohodove'' alebo si to len hral? Neviem, kedy to točili, nehrali sme nič...

12:20:20 - otázka od: katiek velmi ma zaujima ktore parky ti chutia viac, pravotocive alebo lavotocive? dakujem Z pravotočivých sa ľahko stanú ľavotočivé, párky podľa zahnutia neposudzujem. Spišské sú fajn...

12:20:28 - otázka od: patti preco si mi doteraz neodpisal ani na jednu otazku?hanbis sa? Odpisujem rad za radom...

12:20:54 - otázka od: Zdenek I kdyz nejvtipnejsi otazka by mohla byt - Co si myslite, ze Cesi zavidi Slovakum? A fakt si na ni jsem schopnej odpovedet sam, kdyz se podivam na programy festivalu u nas. Ďakujem. Máte ale aj vy výborné akcie...

12:22:50 - otázka od: Lula Ahoj... Podla teba ako ma spravny ucastnik Pohody predist tomu, aby si nepomylil stan a nelahol si k niekomu inemu? Musí si pozrieť, kde sa ukladá. Sektory sú označené. Ďakujem za veľa otázok, utekám do roboty, prajem všetkým pekný deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu