Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tina, Šeps a Gunčíková: Kaderníci sa na nich vyzúrili!

Tina, Šeps a Gunčíková s extravagantnými účesmi. Zobraziť galériu (13)
Tina, Šeps a Gunčíková s extravagantnými účesmi.

BRATISLAVA – „Výbuchy“ na hlavách! V Česko Slovenskej SuperStar sa počas nedeľňajšieho finále predviedli výrazne zmenení finalisti. Ako si mohli diváci všimnúť, vlasoví stylisti sa na nich doslova vybúrili. Niektorým účesy pristali, iní vyzerali ako po zásahu elektrickým prúdom.

O najtalentovanejších spevákov je v medzinárodnej speváckej šou skvelo postarané. Od ubytovania, cez stravu, líčenie, obliekanie až po vlasových stylistov. Jednoducho, všetko majú zariadené. Málokto z nich preto dokáže štábu odporovať a povedať, že toto si na seba nedá. A tak sa veľakrát na pódium postavia finalisti odetí v čudných a deformujúcich kostýmoch.

Uplynulú nedeľu si ich však pre zmenu vzali do parády kaderníci. Tí spevákov zmenili na nepoznanie. Niektorým vlasy vyrovnali, iným ich poriadne natupírovali. Dokonca aj moderátorka Tina si na hlave nechala spraviť poriadne číro. Hneď na úvod šou si neodpustila poznámku na svoj obrovský rockerský účes. „To je špongia na umývanie riadu. Alebo je to hniezdo, lebo sa blíži Veľká noc a ja budem vítať vtáčiky, “ povedala pobavene speváčka.

Extravagantné účesy zaujali aj porotcov. Niektoré sa im páčili, iné skritizovali. „Strašne si čarovná, veľmi si sa zmenila za tú dobu,“ okomentovala výzor Alžbety Kolečkářovej porotkyňa Helena Zeťová. Tej kaderníci dali príčesok a dlhé vlasy jej nakučeravili a vypli nabok. Rovnako tak porotkyňa chválila aj Simonu Feckovú, ktorej kučeravé vlasy vyžehlili dorovna.

Najväčší výbuch na hlave mal najuletenejší spevák Michal Šeps. „Dnes mi pripomínaš syna Keitha Richardsna, to je gitarista z Rolling Stones, neviem prečo... Nepadol si z palmy tiež?“ spytoval sa Paľo Habera Šepsa, čím nepriamo narážal na jeho strapatý účes. Ten zrejme najskôr nechápal, čo mu chce porotcovský kat povedať, až nakoniec porozumel a odvetil: „Neviem, ale z palmy som nespadol. To urobili naše výborné kaderníčky, takže super.“

Rovnako tak si práve líder skupiny Team neodpustil poznámku na účes Gabriely Gunčíkovej. Tá mala tentokrát natupírované zvlnené vlasy. Celé to vyzeralo poriadne neforemne. „Len taká súkromná otázka: ´Nekopla ťa elektrika, keď si išla na javisko?´ Podľa tých vlasov som si myslel, že trošku,“ ryl do finalistky kat. Ako sa zdá, tentokrát sa na superstaristoch kaderníci naozaj vyzúrili. Nechajme sa prekvapiť, čo si na nich pripravia o týždeň.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu