Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kvôli snehu zrušili lety vo Frankfurte, Bruseli a Londýne

Ľudia zostávajú uväznení na letiskách
Ľudia zostávajú uväznení na letiskách

BERLÍN/BRUSEL/LONDÝN - Zimné počasie a sneh naďalej komplikujú dopravu v niekoľkých európskych krajinách. Letisko vo Frankfurte nad Mohanom dnes zrušilo cez 250 odletov a príletov, lety rušia aj letiská v Bruseli a Londýne. Oznámili to agentúry AP a DPA.

Na najväčšom nemeckom letisku vo Frankfurte nad Mohanom kvôli ďalším centimetrom napadnutého snehu pozastavili odlety aj prílety okolo 5:00 SEČ. Letová prevádzka mala byť prerušená približne do 9:00 SEČ. Letisko zrušilo 139 príletov a 136 odletov.

Železničná doprava je zatiaľ v Nemecku plynulá. Aj situácia na cestách bola počas noci podľa nemeckej polície pomerne pokojná. Ľudia sa vraj poučili z predchádzajúcich dní a skôr zostávali doma, alebo si pri riadení dávali väčší pozor.

Sneh ale naďalej komplikuje dopravu v Belgicku. Bruselské letisko Zaventem zrušilo rad letov a ďalšie museli odložiť. Meškania sa vyskytli aj v železničnej doprave. Obmedzená prevádzka dnes byť aj na londýnskom letisku Heathrow.
    
Päť letov zrušilo kvôli komplikáciám inde v Európe od dnešného rána aj letisko v Prahe-Ruzyni. Na samotnom letisku v Prahe je však prevádzka plynulá, v túto chvíľu nedochádza ku žiadnym oneskoreniam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu