Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Maturantku pri návrate z plesu znásilnil a týral 5 hodín!

Roman Koki
Roman Koki

BRNO - Celoživotnú traumu pravdepodobne spôsobil mladej dievčine (17) recidivista Roman Koki. Keď sa vracala z maturitného plesu, prepadol ju, nútil k sexu a pustil ju až po piatich hodinách, vydesenú a zranenú! Súd mu dnes potvrdil takmer desaťročný trest.

Dievča malo v čase útoku krátko pred osemnástymi narodeninami.

V decembri 2007 neskoro v noci prichádzala z plesu do jedného z domov v Plzni. Muž sa k nej pripojil pri domových dverách. Študentka si myslela, že muž v budove býva, a preto ho pustila dovnútra.

Koki ju vzápätí podľa obžaloby chytil pod krkom a dotlačil k pivnici, kde si vynucoval orálny sex. Keď sa dievčina bránila, priložil jej ku krku nôž a odtiahol ju von do krovia. Tam ju zbil a vláčil po zemi.

Po tom, čo sa uspokojil, zabránil Koki študentke odísť. Musela s ním ísť pred dom jeho známeho, kde jej prikázal, aby sa správala ako jeho priateľka. Svojmu známemu potom tiež priložil nôž na krk a prinútil ho, aby priniesol pervitín.

Dávku chcel pichnúť dievčaťu do žily, tá sa ale bránila. Nakoniec si Koki pichol pervitín sám. Dievča donútil k sľubu, že nebude nič hlásiť policajtom. Prepustil ju až po takmer piatich hodinách.

Študentka, ktorú jej priatelia opísali ako slušné a tiché dievča, utrpela posttraumatickú stresovú poruchu. Podľa znalcov, ktorí vypovedali, sa jej prežitky z napadnutia stále vracajú, po znásilnení údajne trpí fóbiou z príslušníkov rómskeho etnika a zrejme bude mať dlhodobé problémy s nadväzovaním vzťahov.

Koki, ktorý bol v minulosti opakovane trestaný, svoju vinu od začiatku odmietal. Dievča s ním vraj malo sex dobrovoľne, pretože si chcelo zarobiť na dávku pervitínu. Najvyšší súd s konečnou platnosťou potvrdil Kokimu zo Stříbra trest 9,5 roka za znásilnenie a vydieranie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu