Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hľadajú zvrhlíka: Za deň mal na Morave znásilniť 5 žien!

Identikit páchateľa
Identikit páchateľa

ZLÍN - Polícia vyšetruje päť znásilnení, štyri v Zlínskom a jedno v Moravskosliezskom kraji. Nie je vylúčené, že sa ich dopustil jeden páchateľ. Muž, ktorý polícii stále uniká, s najväčšou pravdepodobnosťou vyčíňa na mnohých miestach Moravy, uviedol server tn.cz.

Dávame dohromady popis prípadov, pracuje sa aj na identikite, povedal dnes hovorca zlínskeho policajného riaditeľstva Aleš Mergental.

Neznámy muž pravdepodobne najprv v stredu popoludní prepadol v Kopřivnici neplnoleté dievča. Podľa polície ju vo výťahu pod hrozbou použitia noža donútil, aby sa vyzliekla. Potom od nej požadoval rôzne sexuálne praktiky. Dievčaťu sa podarilo z výťahu utiecť. Muž následne z miesta činu odišiel. Ďalší útok sa stal okolo 14:00 vo Valašskom Meziříčí, kde muž žiadal od sedemnásťročnej dievčiny pod hrozbou zabitia rôzne sexuálne úkony.

Podľa Mergentala sa potom páchateľ presunul na Kroměřížsko. Najprv si vyhliadol mladú ženu v prízemí jedného z panelových domov v Kroměříži, potom aj v panelovom dome v Holešove nútil k sexuálnym praktikám neplnoleté dievča a nakoniec v podvečer zaútočil na asi tridsaťročnú ženu pri kúpalisku v Bystřici pod Hostýnem. V dvoch prípadoch sa prepadnutým vyhrážal nožom, obete vždy začali kričať a násilník z miesta činu utiekol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu