Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Opitá vodička ponúkla policajtom 30 tisíc

ilustračné foto
ilustračné foto

OSTRAVA - Úplatok 30 000 českých korún podľa polície ponúkla v Ostrave dopravnej hliadke 32-ročná žena. Policajti ju pristihli za volantom silne opitú. Podľa dychovej skúšky mala v krvi 2,3 promile alkoholu. Okrem riadenia pod vplyvom návykovej látky má tak vodička na svedomí i podplácanie. Vo väzení môže stráviť až šesť rokov, povedala dnes hovorkyňa ostravskej polície Gabriela Holčáková.

Policajná hliadka ženu kontrolovala v centre Ostravy v noci na stredu krátko po polnoci. Neskôr žena priznala, že popíjala alkohol v jednom z barov na Stodolnej ulici. "Už pri komunikácii policajtov so ženou bol patrný silný zápach alkoholu. Orientačná dychová skúška potom predpoklad potvrdila, vykázala hodnotu 2,3 promile alkoholu," uviedla hovorkyňa.

Vodička na to reagovala tým, že priznala vypitie niekoľkých pohárov vína a všetko chcela vyriešiť úplatkom. Policajtom údajne ponúkla 30 000 českých korún.

Podľa Holčákovej žena krátko nato putovala do ostravskej záchytnej stanice. V aute viezla aj psa, ktorý skončil v útulku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu