Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Znásilnil dievča pred jej rodičmi, otca bodol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PLZEŇ - Muž (28) znásilnil podľa polície v Plzni pred očami rodičov ich dcéru (17) a potom niekoľkokrát bodol otca do chrbta.

Dnes bol preto vzatý do väzby. Páchateľ bol obvinený z pokusu o vraždu, znásilnenie a porušovanie domovej slobody, povedala západočeská policajná hovorkyňa Pavla Soukupová. Muž rodinu napadol vo štvrtok pred polnocou.

Policajti čakali so zverejnením prípadu až do nedeľného uvalenia väzby. "Útočník vnikol do bytu v paneláku a donútil za použitia násilia k vykonávaniu sexuálnych praktík mladsitvé dievča, s ktorou sa v rovnaký deň zoznámil v jednom z plzeňských nákupných centier," povedala hovorkyňa. Násiliu boli prítomní obaja rodičia dievčaťa.

Otec sa ponáhľal dcére na pomoc, no muž ho napadol nožom, ktorý našiel v kuchyni. "Zranený otec, ktorému páchateľ zasadil niekoľko bodných rán do chrbta, bol prevezený do nemocnice na ošetrenie," uviedla hovorkyňa. Ešte predtým mu policajti na mieste poskytli prvú pomoc. Páchateľa zadržali hliadky ihneď po čine a 30. októbra si prevzal uznesenie o začatí trestného stíhania. O väzbe rozhodol v nedeľu sudca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu