Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vo viedenskom parku našli mŕtvolku novorodenca

Ilustračná foto
Ilustračná foto (Zdroj: Jupiterimages)

VIEDEŇ - Mŕtvolu novorodenca ženského pohlavia v pokročilom štádiu rozkladu našli dnes v popoludňajších hodinách vo Viedenskom mestskom parku v bezprostrednom okolí turistami vyhľadávanej sochy Kráľa valčíkov Johanna Straussa.

Ako informovala agentúra APA, ktorá sa odvoláva na policajné zdroje, telesné pozostatky boli zabalené do uteráka a do plastového vreca.

Polícia musí počkať na výsledky súdnej pitvy, pretože zatiaľ nemá k dispozícii žiadne informácie, ktoré by mohla využiť pri vyšetrovaní pozadia prípadu.

V noci nadnes, krátko pred jednou hodinou ráno, zavraždili v rakúskej metropole 28-ročnú ženu poľského pôvodu, ktorá tam dlhší čas žila a pracovala ako čašníčka.

Napriek objasneniu identity obete, ktorú neznámy páchateľ zastrelil pred jej bydliskom, sú motívy činu, ako aj vrahova totožnosť naďalej zahalené množstvom otáznikov.

Vrah mohol mať podľa dostupných informácií asi 35 rokov, dlhšie, avšak redšie tmavé vlasy. Výšku muža, ktorý mal mať oblečené modré džínsy a zelenú bundu, odhadujú vyšetrovatelia na 180 centimetrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu