Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Topolánek boduje po taliansky: Zvonením do mobilu!

Zobraziť galériu (3)

RÍM - Séria fotografií ilustrujúcich voľné mravy v sardínskom sídle talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho, ktoré minulý piatok zverejnil španielsky El País, má stále ohlas.

Zaslúžila sa o to fotografia zachycujúca nahého muža, ktorým má byť český expremiér. Teraz je v Taliansku k dispozícii aj zvonenie do mobilu, kde sa dokonca o Topolánkovi spieva.

Zvonenie sa objavilo aj na serveri YouTube. Predajca láka záujemcov sloganom Ak chceš zvonenie, pošli heslo TOPOLANEK na číslo 865543. Na videu nazvanom Nudistické zvonenia je fotografia nahého českého expremiéra a v rohu fotomontáž, ktorá ho zobrazuje ako smejúceho sa myšiaka.

Detský hlások k tomu spieva vyzváňajúcu melódiu - parafrázovanú pieseň, v ktorej speváčik uisťuje svoje dievča, že ju neopustí. Nazýva ju "bella topolona", čiže "krásnou megamyšou", čo je v taliančine ekvivalent k nádhernej "kočke". V parafráze sa ale namiesto "bella topolona" objavuje výraz "bello Topolanek".

Vtip je v tom, že priezvisko českého expremiéra, ktorý vyvolal nechcenú pozornosť verejnosti svojim odhaleným telom, je mimoriadne podobné talianskemu slovu: Topolanek - topolona. Video sa končí zborovým smiechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu